«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22

Η πιό σοφή κουβέντα που άκουσα τον τελευταίο καιρό !

Το είδαμε στο taxalia και σας το μεταφέρουμε,απλά άπαιχτο!!!

Πριν από δύο λεπτά με πήρε τηλέφωνο ο ξάδερφός μου Σάκης. Αστυνομικός και ...φόλα ΠΑΣΟΚ. Άρρωστος Πασόκος, από αυτούς που κολλούσαν αφίσες τη δεκαετία του ΄80. Αιτία του τηλεφώνου, το εκκαθαριστικό με το τέλος αλληλεγγύης. Με πήρε ως οικονομολόγο, για να με συμβουλευτεί. Σας μεταφερω αυτούσιο τον διάλογο:

-Ρε ξάδερφε, μου ήρθε σήμερα αυτή η μαλακία με τον έκτακτο φόρο.
-Πόσο σου ήρθε ρε;
-672 ευρώ, μας γ@μησαν. Τι σκατά κάνω τώρα; Το πληρώνω; Έχεις καμιά μαγκιά να μην το πληρώσω;
-Όχι ρε τι μαγκιά, να το πληρώσεις, εγώ έχω μια βδομάδα που το πλήρωσα.
-Ρε δε γ@μιούνται! Δεν το πληρώνω, τι θα μου κάνουν; Θα με κλ@σουν τ΄@ρχίδια.
- Μην κάνεις μαλακίες, πλήρωσέ το -του λέω- δεν το γλιτώνεις, δεν θα παίρνεις ενημερότητα. Εξάλλου -συνεχίζω- εσύ είσαι ΠΑΣΟΚ ρε κουφάλα!
- Εγώ είμαι! αυτός ο μαλάκας ο Γιωργάκης δεν είναι !!!! με ταπώνει και με στέλνει αδιάβαστο!
Μα τω Θεώ κάθε λέξη είναι αληθινή, αυτή ακριβώς ήταν η κουβέντα μας.
Άδικο έχει;

Σ.Γ./taxalia

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr