«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Αυγούστου 3

KATAΓΓΕΛΙΑ SPIEGEL: “Τζαμπατζήδες” οι Γερμανοί τουρίστες!

Διαβάστε τι καταγγελία έγινε στο γερμανικό περιοδικό SPIEGEL από τον Γερμανό επικεφαλής του ταξιδιωτικού κολοσσού TUI:

Ο Γερμανός ταξιδιωτικός πράκτορας χαρακτήρισε τους συμπατριώτες του ως ”τζαμπατζήδες” που χαραμίζουν τις διακοπές τους ψάχνοντας για ατέλειες με σκοπό την έκπτωση.

”Έχει θόρυβο στο δωμάτιο από εργασίες, είναι σκονισμένη μια γωνιά της ντουλάπας, βρήκα μερικά ψίχουλα στο τραπέζι μου” είναι τα συνηθέστερα ”πατήματα” για μείωση τιμών εως και 50% που ζητάνε.

Μάλιστα ένας γερμανός τουρίστας δικαιώθηκε σε δικαστήριο γιατί δεν κινδύνευσε ούτε λεπτό η ζωή του κατά τη διάρκεια ενός περιπετειώδους πακέτου διακοπών που είχε κλείσει!!!

Έναν άλλο όμως τον έδιωξε με τις κλωτσιές από το δικαστήριο ο πρόεδρος.Ο αθεόφοβος ζήτησε αποζημίωση ισχυριζόμενος πως δεν είχε προειδοποιηθεί, στην Αφρική, για το πόσο επικίνδυνο ήταν να αγκαλιάσει κροκόδειλο.

Να σας πούμε την αλήθεια, εμείς δεν έχουμε δει Έλληνα να κυκλοφορεί στο εξωτερικό με τα μπαγκάζια στην πλάτη. Αντιθέτως, οι τουρίστες μας έχουν “εντολές” ότι η Ελλάδα είναι χώρα που ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να διεκδηκήσει το τσάμπα και να καταστρέψει περιουσίες. Για το τελευταίο αν απορείτε, μιλήστε καλύτερα με κάποιον ξενοδόχο στα ελληνικά νησιά.

Απλά το μεταφέρουμε για να δει ο κόσμος ότι η κα. Μέρκελ δεν έχει το πιο πολυτισμένο κόσμο υπό την εποπτεία της, με τις μεταρρυθμίσεις που θεωρεί πρότυπο στη χώρα της και όλα τα άλλα που έχουν υιοθετήσει οι Γερμανοί. Επίσης, να έχουμε και μια ακόμα απόδειξη ότι τα Γερμανικά χρήματα με τέτοιο τρόπο δεν τα θέλουμε ούτε στον τουρισμό ούτε σε μορφή δανείων.

Ας μας δώσουν επιτέλους, αυτά που δικαιούμαστε από τις γερμανικές αποζημιώσεις για τις σφαγές και τις καταστροφές της Ελλάδας και δεν θα μας κάνει αίσθηση να μην τους ξαναδούμε

Πηγή : economikos   το πήραμε από το :  olympia.gr   για την “κλοπή”  : ο …..  Περίοπας   

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr