«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Αυγούστου 3

Ο «Πράσινος Τιτανικός Α.Ε.» στη «Χώρα του Πράσινου Ήλιου»

Εργαστήκαμε για την ηχητική απόδοση του σατιρικού κειμένου του Χάρρυ Κλυνν που περιγράφει το μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή της εταιρείας: «Πράσινος Τιτανικός Α.Ε.». Προσθέτοντας στο τέλος το εξακολουθητικά επίκαιρο τραγούδι με τίτλο: «Ελλάδα η Χώρα του Πράσινου Ήλιου», από το δίσκο τού ιδίου: «Μαλακά πιο Μαλακά» (1984). Ακούστε πατώντας το εικονίδιο του play, παρακάτω: -
by newneuromancer

Εναλλακτικά, αν δεν έχετε ενεργά ηχεία, διαβάστε το κείμενο:

«Σας ευχαριστούμε που καλέσατε την εταιρία ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ Α.Ε.
Είστε "τυχεροί" που επιλέξατε εμάς για το παραμύθιασμά σας και ελπίζουμε να μας προτιμήσετε και στο μέλλον.
-Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί μειώθηκε ο μισθός σας πατήστε 1,
-Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί χάσατε τη δουλειά σας πατήστε 2,
-Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί ακρίβηνε 50% η βενζίνη πατήστε 3,
-Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί η τράπεζα κατέσχεσε το σπίτι σας πατήστε 4,
-Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί μειώθηκε η σύνταξή σας πατήστε 5,
-Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί αυξήθηκε ο ΦΠΑ πατήστε 6,
-Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί θα δουλεύετε μέχρι τα 67 πατήστε 7
-Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί ντρέπεστε που μας κοροϊδεύει όλη η υφήλιος πατήστε 8,
-Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί φοβάστε να κυκλοφορήσετε στη γειτονιά σας πατήστε 9,
-Εαν θέλετε να μας βρίσετε γιατί αισθάνεστε ότι σας πιάσαμε κώτσο πατήστε μηδέν, εις το πηλίκιο. Εάν θέλετε να μας βρίσετε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, περιμένετε στο ακουστικό σας, και εάν σας απαντήσει κανένας, γράψτε μας.»
Από τον Χάρρυ Κλυνν
Σημείωμα του blogger: Αυτή η σούμα της «πολιτικής» του ΓΑΠ (διαβάζεται και ο Γ.ΑΠ.= Γερμανική ΑΠοικία) που κάνει ο Χάρρυ Κλυνν, απευθύνεται σε πλάσματα που εξακολουθούν να λειτουργούν ως άνθρωποι και όχι ως υπερκαταναλωτικοί ανθρωπίδες. Διότι, ο άνθρωπος σε τούτο διαφέρει από τον πίθηκο: Ο άνθρωπος είναι φύση «πολιτικό ζώο» (Αριστοτέλης), ενώ ο πίθηκος είναι ζώο περί τα πολιτικά: Είναι ένας απλός τροφοσυλλέκτης…
Σε ευχαριστούμε Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) για τη συμμετοχή σου στον ακομμάτιστο αγώνα, ενάντια στην προδοσίας της Ελλάδας και στον ολοκληροτισμό με "δημοκρατικές" διαδικασίες, που εφαρμόζουν οι «αμερικανοτσολιάδες» (όπως σωστά τους αποκαλείς).
Πηγή: Το παραπάνω κείμενο αναρτήθηκε στο Facebook του Χάρρυ Κλυνν (κλικ εδώ), όμως εμείς το διαβάσαμε στο TaXalia (καθώς δεν έχουμε λογαριασμό στο Facebook…).
http://massmedia-gr.blogspot.com/

ΥΣ :  Εμείς όμως απλά το “κλέψαμε” απ το ta xalia

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr