«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Αυγούστου 22

Ο Γ. Πεταλωτής κατηγορεί Αλβανό για..

petalotisipod_20-8-2011.. την κλοπή του i- pod του.
Τις διαδικασίες απέλασης από τη χώρα ενός 27χρονου υπηκόου Αλβανίας, νομίμως διαμένοντος επί σειράν ετών στην Ελλάδα και νομίμως απασχολούμενου ως μάγειρα σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της Λαχανιάς, χωρίς ποινικό παρελθόν και μητρώο, κίνησε η Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για την κλοπή ενός i-pod από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γ. Πεταλωτής, την 14η Αυγούστου 2011!.(Με φανερή επιτάχυνση οι διαδικασίες !!! γιατί άραγε ; ).

Σε βάρος του αλλοδαπού έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και με απόφαση του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Αντ. Κασσάπη παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο την 2α Σεπτεμβρίου 2011 και παραιτήθηκε από την κλήτευση.

Ο χώρος εργασίας του 27χρονου είναι κοντά στα δωμάτια του ξενοδοχείου στο οποίο απασχολείται τα τελευταία δύο έτη. Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με τους οικείους του, έχει πολλές καταθέσεις, ενώ ο μισθός του αγγίζει τα 1.700 ευρώ. Χρησιμοποιεί δε ένα κινητό τύπου i- phone 4, σημαντικής αξίας, ενώ το αντικείμενο της κλοπής ιδιοκτησίας του Υφυπουργού είναι χαμηλότερης αξίας και κάνει ανάλογες εργασίες με το κινητό του κατηγορούμενου.

Ο αλλοδαπός έχει στην ιδιοκτησία του αμάξι και μηχανάκι, είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής chef στην Αθήνα και εργάζεται στο ξενοδοχείο με τον αδελφό του.

Οι γονείς του ζουν στη Χίο και τους αγόρασαν σπίτι στην Αθήνα το έτος 1992. Οι οικείοι του επισημαίνουν ότι ο 27χρονος δεν είχε ανάγκη να κλέψει και ούτε έχει κατηγορηθεί για τέτοιο ή άλλο αδίκημα στο παρελθόν.

Εν πάση περιπτώσει η κλοπή διεπράχθη το βράδυ της 14ης Αυγούστου 2011, στο δωμάτιο του κ Πεταλωτή την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν.

Αρμοδίως φέρεται να κλήθηκαν 4 υπάλληλοι που είχαν βάρδια μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του φερόμενου ως δράστη της κλοπής. Ο Υφυπουργός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έκανε «αναγνώριση» του δράστη από φωτογραφίες του προσωπικού που του επιδείχτηκαν. Φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγκεκριμένα να είχε ξυπνήσει και να είχε δει τον δράστη να ψαχουλεύει τα πράγματά του.

Ο 27χρονος, που πάσχει από διαβήτη, έχει κόκκινα μάτια και φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένος, φέρεται να αναγνωρίστηκε από τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης μετά βεβαιότητα ως ο δράστης της σε βάρος του κλοπής του i-pod.
H σύντροφος του κατηγορούμενου καταθέτει στον αντίποδα ότι την ώρα της κλοπής ήταν μαζί του.

Την επόμενη της κλοπής η διοίκηση του ξενοδοχείου φέρεται να αποκατέστησε τον κ. Πεταλωτή προσφέροντάς του ένα νέο i-pod.

Oικείοι του κατηγορούμενου υποστηρίζουν ότι στο ίδιο δωμάτιο είχε ξαναγίνει κλοπή πριν από ένα μήνα περίπου.

Ο κατηγορούμενος διατείνεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν αποτυπώματά του στο δωμάτιο του κ. Πεταλωτή ενώ υπέρ της αθωότητάς του προτίθενται να καταθέσουν μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Με την απόφαση απέλασής του, που εκδόθηκε πριν δικαστεί, όπως επιτρέπει ο σχετικός νόμος, διετάχθη και η εγγραφή του στον Εθνικό Κατάλογο των Ανεπιθύμητων μέχρι την 14η Αυγούστου 2018.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-8-2011 από directNEWS.gr πηγή: δημοκρατική

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr