«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Αυγούστου 21

Η παρουσία του πρωθυπουργού θα είναι ουσιαστική και “λιτή”

Κανονικά στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός

 

“Κανονικά, όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Η παρουσία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης θα είναι ουσιαστική και λιτή ανέφεραν οι ίδιες πηγές, μετά τα όσα μεταδόθηκαν νωρίτερα από τηλεοπτικά κανάλια, σχετικά με την μη πραγματοποίηση της καθιερωμένης ομιλίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ.”

Σ. Περίοπα : Το ουσιαστική αν προσμετρήσω και τα σχεδόν 2 χρόνια που πέρασαν και καθοριστική ημπορώ να είπω ,βεβαίως βεβαίως…...Το άλλο όμως το “λιτή”, με ανησυχεί σφόδρα , θα είναι κάτι όπως το…  :  Λεφτά υπάρχουν κ. Πρωθυπουργέ ; 

-απ.: ΝΑΙ , (το λιτό του) τα βάλαμε σε CDS και περιμένουμε να ωριμάσουν….. (πλατειάζει τώρα) οι  “πανθομολογόμένς” “αξιόπουστες” αποδόσεις  τους , αλλά δε βοηθάει ο οίκος της “Lehman br. Σοφίας”  και ως εκ τούτου έχουμε “μηδέν στο πηλίκιο”…..   

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr