«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Αυγούστου 21

ΜΙΛΗΣΕΙ… ΔΕΘ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!

gap-thess-45 Γράφει η Σοφία Τ.

Ο ΓΑΠ το σκέφτεται(;) να μιλήσει ή όχι στην ΔΕΘ. Τι να πει; Παλιά πήγαιναν έκθεση οι πρωθυπουργοί, ο κόσμος τους χειροκροτούσε και άκουγε όσα δεν γίνονταν αλλά σχεδιάζονταν. Αυτά τελείωσαν για πάντα. Η Θεσσαλονίκη ΣΙΓΟΥΡΑ θα τον περιμένει με άγριες διαθέσεις. Πώς να πείσει για την πολιτική του; Οι εξηγήσεις που πρέπει να δώσει, εν είδη απολογίας, πολλές, αλλά η δειλία του ακόμα πιο πολλή. Το κατηγορητήριο που τον βαραίνει ΔΕΝ έχει προηγούμενο για «ηγέτη» στην Ελλάδα. Δεν είναι μαθημένος σε καθαρές κουβέντες, χωρίς την ξύλινη γλώσσα όλων των πολιτικών της μεταπολίτευσης. Δεν έχει και συναίσθηση της πραγματικότητας που η πολιτική του ενδοτισμού, της εθελοδουλίας, της ανικανότητας, της προδοσίας προκάλεσε. Νομίζει ότι η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ είναι «προϊόν» κάποιων μειοψηφιών που δεν θέλουν την… ανάπτυξη(;) της Ελλάδας. Αντί να εξηγηθεί για τα 2 περίπου χρόνια ξεπουλήματος και ρεζιλέματος, ετοιμάζεται ΜΟΝΟ για την 3η Σεπτεμβρίου. Εκεί το κοινό θα είναι ελεγχόμενο. Στην Θεσσαλονίκη όχι. Δεν θα μείνουν οι Θεσσαλονικείς στο παπούτσι αν βρουν ευκαιρία… Και το βλέμμα του «πρωθυπουργού» δείχνει ότι το ξέρει και γι’ αυτό ετοιμάζει τρομονόμους και καταστολή άνευ προηγουμένου. Η Ιστορία έχει διαγράψει ΟΛΗ την γενιά του… Jeffrey. Ας το καταλάβουν, γιατί την εξοργίζουν και τους ετοιμάζει επίλογο που δεν τον έχουν ονειρευτεί ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr