«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Αυγούστου 17

Η κόλαση βρίσκεται μπροστά σ' εκείνους που τη φοβούνται περισσότερο

fantazyHell του Ρούσσου Βρανά

  Ενα βίντεο που το BBC μάλλον δεν πρόκειται να ξαναπαίξει ποτέ, είναι αυτό με τη συνέντευξη του Ντάρκους Χάου.
  Ο γνωστός στο βρετανικό κοινό συγγραφέας και πολιτικός σχολιαστής δείχνει σαν να μην πιστεύει στα μάτια του για τη στάση που τηρούν οι Αρχές απέναντι σε όσα συμβαίνουν σήμερα στη Βρετανία.

  «Οι πολιτικοί ηγέτες μας δεν είχαν ιδέα», λέει στη δημοσιογράφο του BBC Φιόνα Αρμστρονγκ, ενώ πίσω του φλέγονται τα συντρίμμια που άφησαν οι ταραχές στο Λονδίνο.
  «Η αστυνομία δεν είχε ιδέα. Ομως, όποιος μπορούσε να σκύψει πάνω από αυτούς τους νεαρούς μαύρους και λευκούς πιο προσεκτικά, θα άκουγε αυτά που προσπαθούσαν να μας πουν και που κάναμε πως δεν τα ακούγαμε, αυτά που τους συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα».
   Σε αυτό το σημείο η δημοσιογράφος επιχείρησε να στριμώξει τον Χάου, υπονοώντας ότι στηρίζει τους «ταραξίες». Και εκείνος της αποκρίθηκε:
   «Δεν πήρα ποτέ μέρος σε ταραχές. Πήρα μόνο μέρος σε διαδηλώσεις που κατέληξαν σε συγκρούσεις».
   «Αυτά που λέτε είναι ανόητα», του επιτέθηκε η Αρμστρονγκ.
   «Οχι, εσείς είστε ανόητη». Ο πόνος για τις βρετανικές φτωχογειτονιές, λέει ο Χάου, έπιανε πάντα την Αρμστρονγκ, τους όμοιούς της και το κατεστημένο, μόνο όταν πια ένιωθαν ότι η απειλή μπορούσε να φτάσει μέχρι και το δικό τους κατώφλι.
  Γιατί οι άνθρωποι είναι σήμερα τόσο οργισμένοι;
  Και γιατί αυτή η οργή εξαπλώνεται τόσο γρήγορα από χώρα σε χώρα;

  Στις αρχές της οικονομικής κρίσης, ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι προειδοποιούσε πως «θα ενταθούν οι συγκρούσεις ανάμεσα στις τάξεις και πως αν οι άνθρωποι εξακολουθήσουν να πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια, θα υπάρξουν ταραχές».
  Και ο αρχηγός του αμερικανικού γενικού επιτελείου χαρακτήριζε τη χρηματοπιστωτική κρίση ως τον υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια, προειδοποιώντας ότι οι συνέπειές της θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε «μεγαλύτερη αστάθεια».

  Οι κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο έλεγαν στους λαούς τους ότι η διάσωση των τραπεζιτών ήταν αναγκαία για να σωθεί η οικονομία.

   Σήμερα έχει έρθει η ώρα της αλήθειας: επειδή είναι πια φανερό παντού πως αυτή η πολιτική όχι μόνο δεν απέδωσε, αλλά κατέστρεψε την οικονομία.

  «Αν αποδειχτεί πως οι τράπεζες θησαυρίζουν, θα βρεθούμε μπροστά σε μια επανάσταση», προειδοποιούσε ήδη από το 2008 ο αμερικανός γερουσιαστής Κρις Ντοντ. «Οι άνθρωποι θα εξοργιστούν που οι φόροι τους κατέληξαν στις τσέπες των τραπεζιτών. Και τότε αυτό θα το πληρώσουμε με μια κόλαση».
  Ο Μπρζεζίσνκι όμως τα είπε όλα σε ομιλία του στο Council on Foreign Relations: «Για πρώτη φορά στην Ιστορία, όλη σχεδόν η ανθρωπότητα είναι πολιτικά ενεργή, συνειδητή και συντονισμένη. Μόνο μερικοί απομονωμένοι θύλακοι της ανθρωπότητας παραμένουν σήμερα έξω από αυτή την πολιτική αναταραχή και τα κινήματα που εξαπλώνονται σε όλον τον κόσμο».

Η κόλαση αυτή βρίσκεται κιόλας σήμερα μπροστά σε εκείνους που τη φοβούνται περισσότερο.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr