«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Αυγούστου 19

Εμπρός κ. Πρωθυπουργέ! Μη φοβάσθε! Μη χάσετε και αυτή την ευκαιρία !

Με την ευκαιρία της δήλωσης των ΗΠΑ περί «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ» (ΑΟΖ), ο κ. Β.Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ» (ΑΟΖ):
«Μετά τις δηλώσεις των ΗΠΑ ότι είναι υπέρ της «Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης» (ΑΟΖ) της Κύπρου και «κάθε άλλης χώρας», γιατί η Κυβέρνηση δεν εξήγγειλε ΑΜΕΣΩΣ την Ελληνική Α.Ο.Ζ. που λύνει και τα οικονομικά μας και τα Εθνικά μας προβλήματα;
Κάθε ημέρα που θα περνά και δεν θα ασκούμε το δικαίωμα μας αυτό, αυτό το δικαίωμα θα αποδυναμώνεται και εις το μέλλον θα είναι αδύνατον να το ασκήσουμε όπως ακριβώς έγινε με την υφαλοκρηπίδα και τα 12 μίλια.
Εμπρός κ. Πρωθυπουργέ!
Μη φοβάσθε!
Μη χάσετε και αυτή την ευκαιρία!»
(πηγη)

Άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, ζητά η ΝΔ

Να προχωρήσει άμεσα στην ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας ζητά από την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία. Σε δήλωσή του ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος, τονίζει τα εξής:
«Οι τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας αλλά και στο διεθνές προσκήνιο, που σχετίζονται με τις προγραμματισμένες από την Κυπριακή Δημοκρατία έρευνες για υδρογονάνθρακες σε περιοχή της Κυπριακής ΑΟΖ, επαναφέρουν στην επικαιρότητα -εξ αντικειμένου- την προτροπή του προέδρου της Ν. Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά προς την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας .
Εάν η κυβέρνηση σταθμίζει σωστά το συμφέρον της χώρας μας, δεν έχει λόγους να καθυστερεί στη λήψη και εφαρμογή των σχετικών αποφάσεων».

(Πηγή)

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr