«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Αυγούστου 20

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω” ....

Υπάρχουν άτομα της γενιάς του πολυτεχνείου που αγωνίστηκαν ενάντια σε αυτό το σάπιο σύστημα με νύχια και με δόντια και καταδικάστηκαν να μείνουν στην περιφέρεια (περιθώριο) του συστήματος. Ποιος από άλλες γενιές έχει το δικαίωμα να κατακρίνει τέτοια άτομα; Οι γενικεύσεις γενικά αποτελούν μέθοδο των αδυνάμων πνευμάτων. Από την πεμπτουσία του παραλογισμού τον   Ελληνικό στρατό (με τις ξακουστές σειρούλες) ως την σημερινή κατάντια να ακολουθούμε την γραμμή μερικών ΜΜΕ και να λιθοβολούμε αδιακρίτως μια ολόκληρη γενιά. Και μετά έχουμε και το θράσος να υποστηρίζουμε ότι θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα. (Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αυτής της γενιάς για να μην μου καταλογίσετε εμπάθεια)

Και για να προλάβω αυτούς που θα κρίνουν την προσπάθεια αυτών των λίγων να τα βάλουν με το σύστημα ως εκ του αποτελέσματος αναποτελεσματική. Αυτοί οι άνθρωποι εξοστρακίστηκαν στην περιφέρεια γιατί μίλησαν λέγοντας πράγματα που αν και λογικά, έγιναν αιτία να τους καρφιτσώσουν το χαρτάκι του «γραφικού». Ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει για το ότι δεν αυτοπυρπολήθηκαν ή δεν πέθαναν από απεργία πείνας; Αν δρούσαν κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση τους με το σύστημα (και βάζω όλους μας σε αυτό το σύστημα) το μόνο που θα πετύχαιναν θα ήταν να πληγώσουν τις οικογένειές τους. Δοκιμάστε να σκεφτείτε ειλικρινά την αντίδρασή σας αν κάποιος σας ανέφερε την πραγματικότητα που σήμερα βιώνετε το 2000 για παράδειγμα. Αλλά ειλικρινά. Είναι πολύ πλούσια η «στατιστική» με μη ενδεδειγμένες αντιδράσεις. Και μιλάμε για αντιδράσεις των απλών πολιτών μελών του συστήματος. Φανταστείτε την αντίδραση του κύριου συστήματος.

Ευτυχώς μια και στηρίζετε σε πολίτες μειωμένης υπολογιστικής ισχύος (στενοκέφαλους) το σύστημα έχει τεράστια πρεσβυωπία και δεν μπορεί να διακρίνει καθαρά τους ελεύθερα σκεπτόμενους που ανέκαθεν θεωρεί ως ορκισμένους εχθρούς.

Ευστάθιος Ματσαρίδης
atlandas@gmail.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr