«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Αυγούστου 9

αγορές…χωρίς πρόσωπο…

Γράφει ο Δημοσθένης

αγορες, χρεος, αποπληρωμη…

αερας και μαλιστα γεματος δηλλητηριο…

λαοι μην σκυβετε το κεφαλι,δεν υπαρχει χρεος,δεν εχω χρεος,δεν εχω χρεος…

πως ελεγε ο βουτσας ,δεν εχω θειο, ετσι και εμεις ολοι μαζι πρεπει να τους πουμε δεν εχουμε χρεος.

και δεν εχουμε γιατι πληρωθηκε απο τους τοκους ολων αυτων των χρονων.

αυτο πρεπει να πουνε και οι κυβερνησεις της ευρωπης και της αμερικης στις ”αγορες”.

προυποθεση να εχουν ”υλικο” οι κυβερνωντες στα παντελονια τους, καπου εκει στον καβαλο…

και μαλλον δεν εχουν δυστυχως.

εμεις φιλοι εχουμε; εχουμε απαντω και πρεπει να τους το επιβαλουμε οτι δεν εχουμε χρεος.

γιατι χρημα εκδιδει και τυπωνει η καθε κυβερνηση και οχι οι αγορες.

αυτες πουλανε αερα και βρισκουν τους προθυμους πολιτικους που προωθουνε τα σχεδια τους.

”αγνωστες αγορες” δεν θα παρετε μια.

μηδενιζει το κοντερ και δεν σας χρωσταμε τιποτα.αερα που μας πουλησατε, αναπνευστε ελευθερα οσο θελετε γιατι χρεος δεν υπαρχει…

ακουω τους προβαλλομενους οικονομολογους και καθηγητες να μιλανε για την δυσκολια των καιρων και για την αποπληρωμη.

ρε τραχανοπλαγιαδες τις λεξεις ”διαγραφη χρεους ως παρανομο” δεν τις ξερετε;;;

μαλλον ελειψη ”υλικου” στα παντελονια σας, δεν μπορειτε να πειτε λεξη.

υπηρετειτε πιστα τα αφεντικα σας,”τις αγορες”.

την λυση θα την δωσουμε εμεις, οι πολλοι, και θα ειμαστε ολοι μαζι.

να ειστε σιγουροι…

ευχαριστω,

δημοσθενης.

1 από  3 Σχόλια to “αγορές…χωρίς πρόσωπο…”
Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είπε

Αυγούστου 8, 2011 στο 11:55 μμ

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Οι λαοί σήμερα χτυπιούνται και χτυπιούνται ανελέητα. Και μέσα σ αυτό τον ορυμαγδό της γενικευμένης δυστυχίας, οι «αγορές» δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για το αν αύριο οι σημερινοί Βαρδινογιανναίοι θα οδηγηθούν και αυτοί στην καταστροφή.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κανείς πλέον δε νοιάζεται για το μέλλον του παραδοσιακού καπιταλιστή. Το μοναδικό πράγμα για το οποίο «μοχθούν», είναι για την απόλυτη ενδυνάμωση και τη διαχρονική εδραίωση της πολιτικής δικτατορίας του τραπεζίτη.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Φαίνεται τελικά ότι ο πρωθυπουργός της «Φούντας» (ΓΑΠ), υπήρξε ο πλέον ειλικρινής πολιτικός, μέσα στο θέατρο του πολιτικού – και όχι μόνο – παραλογισμού που βιώνουμε.

Το αν υπήρξε ειλικρινής μέσα στην αφέλειά του, στον πολιτικό και εθνικό του δοσιλογισμό ή στους χειρισμούς της ενσυνείδητης πολιτικής εξαπάτησης που επέλεξε, ίσως εκ των πραγμάτων πλέον να έχει ελάχιστη πολιτική σημασία.
Το βέβαιο είναι ότι αυτός τελικά «τόλμησε» να ομολογήσει την προσωπική του υποταγή στην Παγκόσμια διακυβέρνηση, και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό έσπευσε να δηλώσει προσκυνημένος αχυράνθρωπος στις επιλογές και τις προτεραιότητές της.

Πρόκειται για επιλογές πολυσύνθετες, που δε στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στη διαχείριση των σύγχρονων οικονομικών αδιεξόδων και των θεσμικών αναδιαρθρώσεων που τις αφορούν…

Αυτό που πρωτίστως επιδιώκεται μέσα από αυτές, είναι η διαχείριση της «προσωπικότητας» των κοινωνιών, των αξιών και των προτεραιοτήτων τους…

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/08/blog-post_3457.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr