«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Αυγούστου 9

Απαγόρευση ανοικτών πωλήσεων και κατρακύλισμα του Γ.Δ κάτω από 1000 μονάδες

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε χθες την απαγόρευση των ανοικτών πωλήσεων μετοχών και Διαπραγματεύσιμων Μεριδίων Αμοιβαίων Κεφαλαίων (ETF) εισηγμένων στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανεξαρτήτως του τόπου κατάρτισης των συναλλαγών (οργανωμένη αγορά, ΠΜΔ ή εξωχρηματιστηριακά).

Η απαγόρευση καταλαμβάνει και τις καλυμμένες ανοικτές πωλήσεις καθώς και τις πωλήσεις μετοχών που πρόκειται να διακανονιστούν με αγορά εντός της ίδιας ημέρας (ενδοσυνεδριακά).

Η απόφαση αυτή τίθεται σε ισχύ από 9 Αυγούστου 2011 και ισχύει έως και την 7 Οκτωβρίου 2011.

Το Χ.Α. κάτω από τις 1.000 μονάδες
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε χθες στις 998,24 μονάδες με απώλειες 6% αγγίζοντας τα χαμηλότερά του επίπεδα από τις 7/1/97,  όταν ο δείκτης ήταν 989,98 μονάδες.

Σε αντίστοιχα χαμηλά επίπεδα είχε φτάσει ο δείκτης στις 28/2/96 με 999,52 μονάδες αλλά και στις 6/2 /92 με 998,15 μονάδες.

Μεγάλες ήταν πάντως οι πιέσεις των μετοχών μεσαίας  και μεγάλης κεφαλαιοποίησης, με μαζικές ρευστοποιήσεις και σπάσιμο θέσεων σε μετοχές όπως ο ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/08/1000.html

Σ. Περίοπα : Με 6,5  δις  πλέον  κάποιος μπορεί να “αγοράσει”  όχι μόνο τα παραπάνω αλλά και όλη την Ελλάδα….. για αυτό και η απαγόρευση……….

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr