«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Αυγούστου 7

Εσύ, και εγώ, σκάσε και κολύμπα, γιατί οι …..

sharks ΤΑ ΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΘΑΛΑΣΣΑ

Γράφει η Σοφία Τ.

[Εσύ, και εγώ, σκάσε και κολύμπα, γιατί οι καρχαρίες δεν μασάνε... κόβουν φέτες στην ψύχρα!]

Τον έκαναν «πρωθυπουργό» γιατί ήταν ο «κατάλληλος» για την «δουλειά», την υποδούλωση δηλ. της Ελλάδας μετά από 37 χρόνια βιασμού και λεηλασίας στα παγκόσμια κέντρα οικονομικής(συμπεριλαμβάνει την υποτελή της πολιτική) εξουσίας. ΔΕΝ τους απογοήτευσε. Ο 1,5 αυτός χρόνος απόδειξη. Όποιος αντιδρά ψεκάζεται σα κατσαρίδα και σε λίγο θα του κλειστεί και η «φωνή» στο Internet(μόνο σε Κίνα και Τουρκία υπάρχει νόμος για λογοκρισία στο Διαδίκτυο). Αφού πλέον η προπαγάνδα της Merkel έπιασε, η χώρα ξεφτιλίστηκε και χωρίστηκε σε φέουδα και η παγκόσμια οικονομία καταρρέει σα τραπουλόχαρτο(τέτοιας στατικότητας ήταν το «σύστημα» ευημερίας που είχε η Δύση), ο ΓΑΠ είναι άχρηστος ΚΑΙ με την βούλα. Έτσι του έδωσαν το ΟΚ, και στην συμμορία του, να πάρει το καγιάκ, το κουβαδάκι του και να πάει στο «κεραμίδι» με τον… υδατοσυλλέκτη του Παπακωνσταντίνου στην Σέριφο. Άλλωστε και οι λοιποί «ηγέτες» με νεροπίστολα παίζουν σε παραλίες επίσης. Οι χρυσοκάνθαροι πια είναι στο προσκήνιο και ξεβρακώνουν στα μάτια και των τελευταίων δύσπιστων την δυτική «Δημοκρατία» των τελευταίων 50 ετών(πώς να έχεις δημοκρατία όταν εξευτελίζεις την γενέτειρά της); Η ύβρις, έστω και αν υποφέρουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ(καλώς κάποιοι, γιατί στήριξαν με εκδουλεύσεις ή «προσκύνημα» ή συμφέρον την Μεταπολίτευση) στην Ελλάδα, παραπάνω από πολλές άλλες χώρες στην «Ενωμένη» Ευρώπη(ανέκδοτο πια), πληρώνεται. Και ακόμα είμαστε στην αρχή.

Υ.Γ.: μακάρι ο μπάφος να είναι προσιτός τώρα στην αποποινικοποίηση, τι άλλο να πούμε στην κατάντια  μας…

από τον/την olympiada στο Αυγούστου 7, 2011sharks1

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr