«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Αυγούστου 3

Τα βασικά του χρέους

pritanisMoutsouris Από τον Πόρτα – Πόρτα
1.Ολοι Χρωστανε, ολες οι χωρες του κοσμου ( μπες wikipedia -global countries debt- )
2. Ολο το σύστημα στηριζεται και λειτουργει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πανω στο Χρεος.
3. Το Χρεος ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ το κυκλοφορουν χρημα ( δες το Money as Debt I&II )Σ.Ι. : και το Debtocrasy κατω δεξια στην παρουσα σελιδα !! Το   Money as Debt  ακολουθει το αρθρο στο τελος.
4. Oι Τραπεζιτες ειναι μια ειδικη Παγκοσμια καστα με δικους τους νομους ( κατεβασε το Modern Money Mechanics σε pdf = ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ).
5. Οι Κεντρικες Τραπεζες των Κρατων συν EKT λειτουργουν βασει του Χρεους.
6. Οταν λεμε Ομολογο εννοουμε “πωληση χρεους μας με τοκο”
7. Το Χρηματοπιστωτικο Συστημα εχει 100δες υποπροιοντα στο καλαθι των προσφορων του
8. Ολα τα προιοντα βασιζονται σε ενα “κεφαλαιο”, και αποδισουν βασει Λογαριθμων οι οποιοι υπολογιζουν την αποδοση και το ρισκο του “κεφαλαιου”.
9. Το Νομικο Συστημα Παγκοσμια εχει φτιαχτει έτσι ωστε να στηριζει τις διαδικασιες Πουλω-Αγοραζω Χρεος.
10. Το Συστημα απεχθανεται το ανεξελεγκτο ΡΙΣΚΟ !! δλδ αυτο που χαλαει τους υπολογισμους στο (8)
προτιμα το ελεγχομενο ΡΙΣΚΟ, οχι για να “σωσει” το (8).. χεστηκαν, αλλα για να “επενδυσει” παραλληλα ( δες CDS/CDO ) και να εχει ενα διχτυ ασφαλειας.
11. Εαν δεν υπαρχουν καταθεσεις ( πχ τα εχουμε σπιτι ) στις Τραπεζες απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ! ουτε σεντ.
12. Απο τα (10) κ (11) καταλαβαινουμε οτι ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…. !!!!! Τι μετρα εχει λαβει το συστημα ?? Μελλοντικα την καταργηση των ΜΕΤΡΗΤΩΝ.. των χατρονομισματων και κερματων. ΓΙΑΤΙ? διοτι ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..!!! ( δεν μπρεις ν “σηκωσεις” αερα να τον παρεις σπιτι ! ) Συγχρονως ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ !!
13. Οταν εγραφα οτι η Μπιζνες του Χρεους ειναι η καλυτερη δουλεια στον κοσμο ( για να βγαλεις $$ ) εννοουσα τα παραπανω.
14. Μην ακους για 360δις Χρεος… ειναι μια Νομιμοποιημενη ΣΤΑΧΤΗ (9)
15. Οι Τραπεζιτες δεν ασχολουνται με τα Κρατη… εχουν ενα δικο τους Power Game. Μεταξυ τους.
16. Οταν γραφω “να εγγραψουμε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ εναντιον πχ Γερμανιας ή Μιζενς”, μπαινω στο (9) και παιρνω ενα χαρτι αμετακλητο στο οποιο καποιος μου χρωσταει τοσα. Αυτη την ΑΠΑΙΤΗΣΗ την κανω οτι γουσταρω. ΠΧ την τιτλοποιω… βγαζω Ομολογο βασισμενο πανω της και αναλογα με το ρισκο πληρωνω επιτοκιο. Αλλο? την ΕΚΧΩΡΩ σε καποιον ( με αμοιβη ) ο οποιος εχει μεγαλυτερη Δυναμη να εισπραξει
και αν εχει και μεγαλυτερο Κινητρο ακομη καλυτερα. Στο παραδειγμα μας ( Ισραηλ να κυνηγα Γερμανους να εισπραξει τα χρωστουμενα μας !!! )
17. Γνωριζεις τον ορισμο ” εις χειρας τριτου”.. ειναι Οικονομικος… δες το
18. ΚΑΝΕΙΣ και ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ το πως λειτουργει το Χρημα. Ολοι ασχολουνται στο να αναλυουν νουμερα, και να φτιαχνουν “δεικτες” πανω στους οποιος χαρασουν πολιτικη μετα τα λαμογια της καθε Βουλης.
19. Εχεις δει δηλωσεις Δανειστων ” ειμαστε χαρουμενοι εχουμε εισπραξει 20 εκ ευρω τοκους απο Ελλαδα”-Αυστριακη ΥΠΟΙΚ ή ” Η Γερμανια δεν εχει δώσει ουτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ Δανει στην Ελλαδα παρα μονο εγγυησεις ενω εχει εισπραξει τοκους” πρωην ΥΠΟΙΚ Γερμανιας…. τι σημαινει αυτο ?
20. Στην Υπογραφη της Δανειακης Συμβασης μας, οπως και σε καθε Δανειο κλπ ο Δανειστης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! Θα τα εχει ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ, και αφου τα εγγραψει ως Εισπρακτεα=ΑΠΑΙΤΗΣΗ
και αφου την ΑΠΑΙΤΗΣΗ αυτη την βγαλει στην Αγορα να Δανειστει ο ιδιος με εγγυηση την ΑΠΑΙΤΗΣΗ σου…!!!
Αρα οταν υπογραφεις Δανειακη Συμβαση εχεις Υποχρεωση να Εγγυηθεις την Αποπληρωμη !! στον Δανειστη με δικαιολογια ” αν δεν μπορεις να πληρωσεις εγω τ θα γινω”. Μετα την υπογραφη ο Δανειστης ξεκινα το “παιχνιδι της “δημιουργιας Νεου Χρηματος”.
Εαν ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι οι Δανειστες ΕΧΟΥΝ ΤΑ $$$ διαθεσιμα για το δανειο μας, εγγυημενα και εξασφαλισμενα γαι την διαρκεια της Συμβασης θα εκαιγαν φλατζα !!! χαχαχαχαα
Πως αυτοι ζητουν να εκπληρωσουμε τις δικες μας υποχρεωσεις αμετακλητα? ΑΥΤΟΙ ??? (9)
Τελος στην περιπτψση μας ΚΑΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥς ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! και οχι για 10-20 χρονια !! ( ειναι το πολλαπλασιο του κεφαλαιου και ΣΙΓΟΥΡΟ !!! διοτι ειναι μικρο ποσο καθε χρονο )
Αυτος ο ΤΟΚΟΣ ομως υπολογιζεται πανω στο Κεφαλαιο !! Εαν αφαιρεσεις το Κεφαλαιο ΠΑΦ ΠΑΦ παει ο τοκος = ΡΙΣΚΟ = θα κανουν το παν ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ να μην συμβει…!
Εμεις δε θ μπορουσαμε να ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ αυτη την απαραδεκτη εστω Δανεικη Συμβαση στην περιπτωση οπου οι Δανειστες δεν ειχαν τα $$ που ” δεσμευτηκαν” να μας δωσουν ?? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
ΓΙΑΤΙ δεν το καναμε?? Διοτι το ΣΥΣΤΗΜΑ του Διακρατικου Χρεους θα γινοταν ΡΟΜΠΑ με Ντομινο εφεκτ παντου !!!
Απο την αλλη σε ποιο Δανειο πας σε Τραπεζα και αφου σε κρινει ΑΞΙΟΧΡΕΟ ( με εγγυησεις μισθους κλπ ) ΣΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ με προϋποθεση πχ να μην πας διακοπες για 3 χρονια ή να τρως μονο σαλατα. η να μην αγορασει ρουχα γιοα 3 χρονια ?? Ενω θα σε ελεγχει καθε 3μηνο με επιτροπους για το εαν τηρεις τα παραπανω !!!
( Οροι Μηνμονιου Αρρηκτα Δεμενοι με Δανειακη Συμβαση ! )
Αν σου πει στο δινω με αυτες τις προϋποθεσεις οπως στην Ελλαδα, και αυτες οι προϋποθεσεις ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ φερνουν Υφεση = Λιγοτερα Εσοδα για τον Δανειζομενο = τεραστιο ΡΙΣΚΟ του Δανειστη να εισπραξει το Κεφαλαιο !! ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩΔΑΝΕΙΟ ?? για να μπει στον ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ και με δικες του επιλογες στον ΚΟΥΒΑ???
ΟΧΙ φυσικα… εχει στο ματι Τις Εμπραγματες Εγγυησεις, και τον Ορυκτο Πλουτο. Κεφαλαιο δε θα παρει ποτε πισω. Τι θα παρει με σιγουρια ?
- Τοκους για παντα
- Ακινητα. Κινητα, Υλικα και άϋλα, εσοδα κλπ
Τα οποια θα εκμεταλλευτει και θα ξαναδανειστει για παρτη του “πανω τους” !
Αυτα και φευγω …. θα επανελθω αργοτερα !
Οι Πολιτικοι μας ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ και οτι διαβαζουν ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΛΕΤΟΥΝ, οι δε συμβουλοι τους εχουν πολλες ατζεντες και ειναι και οι ιδιοι σε ποσοστο 98% ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΠΙΣΗΣ.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr