«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Ιουλίου 17

Στις παραλίες η Ελλάδα αναστενάζει

Μπορεί να μην συμφωνούμε στο σύνολο του παρακάτω άρθρου,αλλά συμφωνούμε σε αρκετά σημεία και ιδιαίτερα στη “θέασή” του,για αυτό και το μεταφέρουμε απ το ta xalia.

---------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Ιουλίου σήμερα, κατακαλόκαιρο, θερμοκρασίες πάνω από 35 β. στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και στις παραλίες επικρατεί το αδιαχώρητο.
Και στις ειδήσεις οι ίδιες ανοησίες για "όργια στο Λαγανά" (λες και θα υπήρχε τουρισμός αν ο Λαγανάς δεν συνδεόταν με την απελευθέρωση του ζώου, που κρύβει κάθε Άγγλος μέσα του), τα παράπονα για τις τιμές της ξαπλώστρας (ε, μην πας σε ξαπλώστρα καλή μου) και για τα ακριβά ξενοδοχεία (εν τω μεταξύ όσο πιό ακριβό είναι ένα ξενοδοχείο, τόσο πιό γεμάτο είναι).

Πότε θα καταλάβουμε και θα παραδεχθούμε σε αυτή τη χώρα ότι μας έλκει το ακριβό;
Πότε θα παραδεχθούμε ότι αν ένα κατάλλυμα είναι φθηνό, δεν γεμίζει, ενώ τα δωμάτια των 300 ευρώ είναι "κλειστά" από τον Απρίλιο;
Πότε θα παραδεχθούμε ότι όλοι ορμάμε σαν τρελλοί να πιούμε το φραπέ μας εκεί που έχει 4 ευρώ και κανείς δεν πηγαίνει εκεί που έχει 1 ευρώ;

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr