«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιουλίου 27

Δαιμονοποίηση της Ελλάδας ,μηχανισμοί μαύρης προπαγάνδας…

mainbanner Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626   www.pamet.gr,  pametopo@gmail.com

Αθήνα, 27 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άκρως επικίνδυνη εξέλιξη, η κλιμάκωση της επιχείρησης δαιμονοποίησης της Ελλάδας, με κατασκευασμένα στοιχεία.

Άκρως επικίνδυνη εξέλιξη θεωρεί το Πατριωτικό Μέτωπο, την κλιμάκωση της επιχείρησης δαιμονοποίησης της Ελλάδας, με εμπλοκή του ονόματος της χώρας μας και των υποτιθέμενων σχεδιασμών για προσάρτηση εδαφών σε αυτήν, από το «μανιφέστο» του ψυχασθενούς Νορβηγού δολοφόνου.

Χρησιμοποιώντας ανοιχτά πια μηχανισμούς μαύρης προπαγάνδας, με στόχο την στροφή των διεθνών ΜΜΕ, στην «επικίνδυνη και εθνικιστική Ελλάδα», χρησιμοποιούνται οι ίδιοι και απαράλλακτοι μηχανισμοί δαιμονοποίησης, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για τον «χασάπη της Βαγδάτης Σαντάμ» και τον «χασάπη των Βαλκανίων Μιλόσεβιτς».

Ένα επικοινωνιακό «χαλί» πάνω στο οποίο στήθηκαν στη συνέχεια, «συμμαχίες», και φόρουμ, αποτελούμενα από ακραίους νεοφιλελεύθερους του αμερικάνικου κυρίως administration, σε αγαστή συνεργασία με «ευαίσθητους αριστερούς» τύπου Γιόσκα Φίσερ, Ντανιέλ κον Μπετίτ, Κουσνέρ κλπ «φρούτα» του Μάη του ’68. Τα οποία, σχεδόν αντανακλαστικά ακολούθησαν και στήριξαν, τα δικά μας «φρούτα» της «γενιάς» του Πολυτεχνείου του ’73. Μέλη σήμερα του Συριζα, αγνώστου προελεύσεως και καταγωγής ΜΚΟ καθώς και υποτιθέμενων «αντιεξουσιαστικών», και «αντιεθνικιστικών» γκρουπούσκουλων, όπως επίσης και ακραίων νεοφιλελεύθερων στοιχείων, περί την «ιεράν οικογένεια» περιφερομένων.

Αυτό που λείπει ακόμη, είναι το στοιχείο της «ανθρωπιστικής καταστροφής», ο νεολογισμός που προστέθηκε στο λεξιλόγιο των «γνωστών-αγνώστων» του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος, από τις μελέτες των επικοινωνιολόγων των μεγάλων αμερικανικών εταιριών «παροχής συμβουλών» για να δικαιολογήσει την «ανθρωπιστική επέμβαση» των Νατοϊκών δυνάμεων και των επίσης «ανθρωπιστικών βομβαρδισμών» τους σε Ιράκ και Σερβία.

Στην περίπτωση της Ελλάδας, είναι ιδιαίτερα πιθανός ο σχεδιασμός της σύνθλιψης της «εθνικιστικής Λερναίας Ύδρας» που εφηύραν στον τόπο μας οι αμερικάνικες εταιρίες «δημοσίων σχέσεων», σε αγαστή συνεργασία της κατοχικής κυβέρνησης των τοκογλύφων, με «αντιεξουσιαστικές», «νεοφιλελεύθερες», «αντιφασιστικές» και φυσικά «σοροχρηματοδοτούμενες ΜΚΟ», αλλά και άλλων παρόμοιας, γραικύλικου τύπου οργανώσεις-μαιντανούς, που πουλούν τη μάνα τους για μια δεκάρα.

Η άκρως επικίνδυνη αυτή τροπή που παίρνουν τα πράγματα και κατευθύνεται σε εξελίξεις του τύπου «προστασία της Ελλάδας από τον τεμπέλικο, εθνικιστικό, ρατσιστικό, σωβινιστικό κλπ» Λαό της, κάνει την ανάγκη για συσπείρωση όλων των πατριωτικών δυνάμεων του Λαού μας, επιτακτική και κατεπείγουσα.

Αν πραγματικά δεν θέλουμε να δούμε τη χώρα μας να γίνει μια άλλου τύπου Σερβία και Ιράκ, με ξένες δυνάμεις, αστυνομικές και στρατιωτικές (Eurogentfor, UNPROFOR, SFOR κλπ), να διαλύουν όλα τα οράματα αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για να ελευθερωθεί τούτος ο τόπος, ας σηκώσουμε τα χέρια ενωμένα, καλώντας της «δικαιοσύνης τον ήλιο τον νοητό και τη δοξαστική μυρσίνη, να μην λησμονήσουν τη χώρα μας», για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτήν την «βασιλεία των χωροφυλάκων».

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr