«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιουλίου 27

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

gios Τι παρατηρούμε να συμβαίνει στον πλανήτη αυτή τι στιγμή?
1. Χώρες -  πηγές "παραγωγής" και εξαγωγής μεταναστών.
Χώρες -  πηγές που είτε παρ΄ότι είναι πλουτοπαραγωγικές,  έχουν διαμάντια,χρυσό, ουράνιο, πετρέλαια, .....αλλά που παρ΄ 'ολα αυτά διαιωνίζεται η  φτώχια και η δυστυχία  των ανθρώπων που ζουν σε αυτές, υπό την ποδηγέτηση σκληρών και  δωσίλογων καθεστώτων που είναι κάτω από την κηδεμονία και προστασία εξωτερικών ισχυρών συμφερόντων......
2. Χώρες υποδοχής και εισαγωγείς μεταναστών, όπως οι ευρωπαϊκές, χώρες που παρ΄ ότι βιώνουνε μία συνεχή οικονομική κρίση παρ΄όλα αυτά "τροφοδοτούνται" διαρκώς από μετανάστες..... και η κρίση οξύνεται.
Καταστάσεις που με την πάροδο του χρόνου εξελίσσονται σε εκρηκτικές και για τις χώρες εξόδου και για τις χώρες εισόδου. Οι εστίες των αναταραχών αντί να μειώνονται αντιθέτως επεκτείνονται.
Εάν συνεχιστούν τα πράγματα με αυτό τον τρόπο, πιθανόν να οδηγηθούμε σε καταστροφικές καταστάσεις, στην κυριολεξία σε ένα παγκόσμιο όλεθρο με συνέπειες απρόβλεπτες για ΟΛΟΥΣ.
Αλλά λύση δεν δίνεται, γιατί? είναι τόσο δύσκολο? Μιά ζωή οικονομικό είναι το πρόβλημα, είναι πράγματι? ή δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα?
Λύση υπάρχει και η οποία μπορεί να είναι και πολύ εύκολη. Το πρώτο που θα μπορούσανε να κάνουνε, είναι το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ δηλαδή ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ........ θα μου πείτε, εύκολο είναι να γίνει αυτό μπροστά σε τόσο κολοσσιαία οικονομικά συμφέροντα? Βεβαίως και είναι εύκολο απέναντι στην με μαθηματική ακρίβεια καταστροφή για ΟΛΟΥΣ που έρχεται ......και βεβαίως το γνωρίζουνε!!!
Εάν κάνουνε αυτό το πρώτο βήμα, τότε τα επόμενα διορθωτικά βήματα θα επακολουθήσουν πιό εύκολα ...... η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Κάποιοι όμως δεν θέλουνε και από την στιγμή που δεν γίνεται το πρώτο βήμα που προαναφέραμε, αυτοί οι κάποιοι θα πρέπει να είναι πολύ ισχυροί.
Ποιοί είναι αυτοί οι ισχυροί που κάνουνε τον πλανητάρχη να χορεύει πεντοζάλι και όλους μας, χωρίς την εξαίρεση κανενός .... να τρέχουμε?
Ποιοί κρατάνε τον πλανήτη?
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
.........νομίζω πως σε αυτό θα συμφωνήσουμε όλοι αριστεροί και δεξιοί, ακόμα και οι .........οικολόγοι ....
Αυτοί που δεν θα συμφωνήσουν. είναι βέβαια οι διάφορες κυβερνήσεις, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, οι γνωστές ΜΚΟ, οι απανταχού διαπλεκόμενοι, οι "ευαισθητούληδες".
Εύλογο θα προκύψουν το ερωτήματα.
Μα οι σιωνιστές δεν την βλέπουν την καταστροφή της γενικής κατάρευσης που έρχεται?
ή ...... φοβούνται κάτι άλλο ακόμα περισσότερο?
Το πρώτο το καταλαβαίνουμε όλοι, άρα ....... είναι το δεύτερο.
Φοβούνται κάτι άλλο, πολύ περισσότερο από το πρώτο.
Στην πρώτη περίπτωση κινδυνεύουμε ΟΛΟΙ, στην δευτερη περίπτωση κινδυνεύουνε κυρίως οι σιωνιστές.
Η καταστροφική μετανάστευση στον πλανήτη, όπου  άνθρωποι εξαθλιωμένοι ξεριζώνονται, όπου εγκαταλείπονται πατρίδες και αγαπημένα πρόσωπα και ...... μετανάστευση και μετά πάλι μετανάστευση, άνθρωποι χωρίς ρίζες άνθρωποι αδύναμοι, εκμεταλλεύσιμοι στα χέρια του κάθε άρπαγα. Ο κάθε μετανάστης που όπου και να πάει είναι ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.
Τελευταία όμως βλέπουμε ότι με την πολυπολιτισμικότητα, έχουν αρχίζει να ευνοούνται οι μειονότητες σε βάρος των ιθαγενών κατοίκων της κάθε χώρας. Οι κυβερνήσεις, τα κόμματα, τα ΜΜΕ, οι απανταχού ΜΚΟ, η ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ, οι "ευαισθητούληδες"  και πολύ ...... μα πολύ χρήμα στηρίζουν και διαφημίζουν την πολυπολιτισμικότητα .........και για τους ντόπιους, τα ΜΑΤ και σφίξιμο στο ζωνάρι.
Μειονότητα όμως αποτελούν και οι εβραίοι σε πολλές χώρες στον πλανήτη.
Τα πολυάριθμα αυτά εξαθλιωμένα  στίφη  των απελπισμένων μεταναστών  αποτελούν προστασία και για τις μειωνότητες των εβραίων στην κάθε χώρα μαζί με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τις ΜΚΟ, το χρήμα και τους εβραίους σε καίριες θέσεις πολιτικούς.
Για τους δύσκολους λοιπόν καιρούς που έρχονται ο φτωχοί μετανάστες  άθελα τους υψώνουν μια τεράστια ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  προς τους σιωνιστές,

KRITON MANOS

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr