«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιουνίου 2

Η ακριβή «δημοκρατία» σας και τα δικά μας φθηνά like-unlike!!!!

Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους τα μέλη της πολιτικής ολιγαρχίας του τόπου και τα έμμισθα παπαγαλάκια των χορηγών τους ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές, δεν πρέπει να γίνει δημοψήφισμα. Και γιατί παρακαλώ; Ακούστε αιτιολογία. Γιατί λένε, αυτό κοστίζει πολύ και η ελληνική οικονομία δεν το αντέχει!!! Αυτό ήταν λοιπόν; Η δημοκρατία λειτουργεί μόνο όταν έχουμε λεφτά; Ενώ όταν έχουμε οικονομικές δυσκολίες, η δημοκρατία πάει περίπατο;; Για κάντε μας τη χάρη, με την ακριβή «δημοκρατία» σας, πολιτικά απολιθώματα!!!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.

Στις μέρες μας ζούμε κοσμοϊστορικά γεγονότα. Με ένα κλικ στο ποντίκι του υπολογιστή, γκρεμίστηκαν καθεστώτα δεκαετιών στις αραβικές χώρες. Με ένα κλικ στο ποντίκι του υπολογιστή γίνονται αυτή τη στιγμή οι μεγάλες συγκεντρώσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και φυσικά στις ελληνικές πόλεις.

Με ένα κλίκ λοιπόν στο ποντίκι του υπολογιστή μπορούμε να έχουμε άμεση δημοκρατία.

Το κατεστημένο παντού στον κόσμο, τρέμει αυτό που έρχεται μέσα από το διαδίκτυο. Αυτή τη στιγμή, λίγοι άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα…. μπορούμε να συνεννοηθούμε με μερικούς Ιάπωνες και αύριο να γεμίσει η πλατεία του Τόκιο. Το κατεστημένο λοιπόν βλέπει ότι πολύ σύντομα η εξουσία θα φύγει από τα χέρια του και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να προλάβει. Παγκοσμιοποίηση θέλανε; Ε, παγκοσμιοποίηση θα έχουν, αλλά όχι όπως την περίμεναν.

Ρωτάμε τους πολιτικούς μας ηγέτες να μας πουν: Ποιο πρόβλημα υπάρχει ώστε να μπει η Ελλάδα πρωτοπόρα σ’ αυτό που έρχεται; Γιατί να μην μπούμε εμείς μπροστάρηδες της άμεσης ηλεκτρονικής δημοκρατίας; Εδώ ακριβώς που γεννήθηκε η δημοκρατία; και που τόσο πολύ τώρα την έχουμε ανάγκη;;

Οι προεστοί της πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας της χώρας άνοιξαν το διαδίκτυο για να υποβάλλουμε τις φορολογικές δηλώσεις με ένα κλικ, να κάνουμε τραπεζικές συναλλαγές με ένα κλικ, να πληρώνουμε λογαριασμούς στις ΔΕΚΟ με ένα κλικ, αλλά δεν ανοίγουν το διαδίκτυο να μπορούμε να πούμε π.χ. «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ» στο μνημόνιο με ένα κλικ, ενώ είναι τόσο εύκολο!!! Γιατί άραγε; Μα απλούστατα, θα χάσουν την απαστράπτουσα εξουσία τους.

Μείνετε λοιπόν με την ακριβή «δημοκρατία» σας, αλλά πολύ σύντομα θα κάνετε παρέα στους άραβες συναδέλφους σας.

Θα σας εξαφανίσει ο άνεμος της δημοκρατίας του διαδικτύου.  

hassapis-peter

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr