«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιουνίου 2

Δείτε το συγκλονιστικό Βίντεο του Μax Keiser (με ελληνικούς υπότιτλους)

maxkeiser152

 

Δείτε τι είπε ο Max Keiser στην εβδομαδιαία εκπομπή του στο ρωσικό κανάλι RT.

Mίλησε για την αγανάκτηση, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και την προδοσία στην Ελλάδα.
Αποκάλεσε τον κ. Πρωθυπουργό  : “Fly by night dictator” και άλλα πολλά..
Δείτε το Βίντεο:

 πηγη    

Οι γνωρίζοντες Αγγλικά μπορουν να δουν το βίντεο ολόκληρο (διαρκεί σχεδόν μισή ώρα) με κλίκ στο λίνκ μετά το παρακάτω άρθρο που πήραμε απ το Ολυμπία.gr :  

Έρευνα – σοκ του Max Keiser στις αποκαλύψεις Καμμένου: Βγάζουν 27 δις ξεπουλώντας την Ελλάδα. Απίστευτοι υπαινιγμοί για τον πρωθυπουργό!

Νέες διαστάσεις για τις αποκαλύψεις Καμμένου από τον Max Keiser με απίστευτες καταγγελίες για τον πρωθυπουργό!

Εξέδωσαν το CDS και το πούλησαν με κέρδος 40 εκ. την ίδια στιγμή που μιλούσαν με το ΔΝΤ, άρα γνώριζαν ότι η αξία του θα πολλαπλασιαζόταν τους επόμενους μήνες!

Αυτή την στιγμή αξίζει 27 δις τα οποία θα μπορούσαν να δώσουν ανάσα στην Ελληνική οικονομία. Τώρα όμως θα βοηθήσουν την παρέα του πρωθυπουργού να θησαυρίσει!

Έρμαιο των “συνηθειών” του ο Παπανδρέου!

Πραγματικά τα υπόλοιπα που λέει δεν μπορούν να μεταφερθούν εδώ. Δείτε το βίντεο μετά το 5.45′ κάνοντας κλικ στο λινκ για Αγγλομαθείς :

http://rt.com/programs/keiser-report/episode-152-keiser-report/

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr