«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιουνίου 2

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην κυβέρνηση. “Εγώ δεν θα φύγω κυνηγημένος, δεν υπογράφω το ξεπούλημα” διαμηνύει υπουργός!

an-shark-570x476Καλά τα ποντικάκια !!
Εδώ μιλάμε για καρχαριοδεινόσαυρο όμως !!!
Τώρα ειναι αργά σύντροφε,τη τσίφρα σου ήδη την έβαλες…… :

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΙΕΡΑ.

«Εγώ υπογραφή σε ιδιωτικοποιήσεις αυτή την ώρα δεν βάζω.

Δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να κατηγορηθεί για μειοδοσία και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Δεν θα παραιτηθώ απλά αλλά ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..»

Από το πρωί κυκλοφορούσε, στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι κορυφαίος υπουργός είχε ενημερώσει τον Γιώργο Παπανδρέου ότι προτίθεται να παραιτηθεί εφόσον προχωρήσουν οι ραγδαίες αλλαγές που επιβάλλει το Μεσοπρόθεσμο, ιδιαίτερα στον τομέα του υπουργείου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανός “υποψήφιος” για παραίτηση είναι ο υπουργός Μεταφορών Δ. Ρέππας, αν και ακούγονται και άλλα ονόματα …εξαγριωμένων υπουργών! Εν μέσω όλων αυτών η αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου αποκτά πολύ μεγάλη αξία.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι εδώ και 20 μέρες ο Αρκάς υπουργός μεταφορών Δημήτρης Ρέππας έχει στείλει στο Μαξίμου ένα καθαρό μήνυμα που λέει:

«Εγώ υπογραφή σε ιδιωτικοποιήσεις αυτή την ώρα δεν βάζω.

Δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να κατηγορηθεί για μειοδοσία και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Δεν θα παραιτηθώ απλά αλλά ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..»

Το μήνυμα του Πελοποννήσιου υπουργού έχει αναστατώσει το ΠΑΣΟΚ όπως είναι φυσικό και την κυβέρνηση.

Όποια γνώμη και να έχει κανείς για τον Δημήτρη Ρέππα η στάση του είναι αυτή την στιγμή Πατριωτική του στάση.

Μετά από μία σπουδαία καριέρα στην πολιτική και στο ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να μην είναι άλλο κομμάτι ενός συστήματος που..κάνει τους βουλευτές να φεύγουν νύχτα κυνηγημένοι από την Βουλή.

“Εγώ δεν θα φύγω κυνηγημένος” δηλώνει..!

Ετσι οι στενοί του συνεργάτες γνωρίζουν ότι θα προτιμήσει να ιδιωτεύσει παρά να συνδεθεί με υπογραφές σε δημόσιους οργανισμούς που έχει υπό την εποπτεία του και είναι προς ιδιωτικοποίηση.Οπως ο ΟΤΕ, ο ΟΣΕ και άλλοι

Αν τελικά ο Δημήτρης Ρέππας επιλέξει να πάει σπίτι του για να κρατήσει την προσωπική και πολιτική του ιστορία τότε θα αλλάξουν πολλοί συσχετισμοί στην Πελοπόννησο.

Είναι σίγουρο ότι ο κ.Ρέππας που πάντα αποτελούσε κομμάτι του σκληρού πυρήνα του Πρωθυπουργού δεν θα του κάνει ανταρτοπόλεμο.

Δεν θα είναι καν υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία στις εκλογές..!

Κάτι τέτοιο θεωρεί ότι δεν είναι έντιμο και αυτός είναι και ο λόγος που σκέπτεται σοβαρά την αποσυρσή του από την πολιτική..!

Οι επόμενες ώρες είναι σημαντικές και αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του με δεδομένο ότι αύριο συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο και πρέπει να δεσμευθεί σαν υπουργός ότι θα στηρίξει το δεύτερο μνημόνιο.

Οι πηγές μας κάνουν λόγο για ταχύτατες εξελίξεις..!

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr