«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 7

Πανικός στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ !

Β. Παπανδρέου προς Γ. Παπακωνσταντίνου: “Τον Οκτώβρη του 2009 σου είπα να πάρεις μέτρα και εσύ με αντιμετώπισες σαν UFO”!

Τα ακούει κανονικά αυτή την ώρα ο Γ. Παπακωνσταντίνου από τους 90 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην ΚΤΕ Οικονομικών.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της Βάσως Παπανδρέου που μιλούσε σε πρώτο ενικό στον Υπουργό Οικονομικών, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα!

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Βάσω Παπανδρέου είπε στον Υπ. Οικονομικών: «Τον Οκτώβρη του 2009 σου είπα να πάρεις μέτρα και εσύ με αντιμετώπισες σαν UFO»!!!

«Δεν υπάρχει σχεδιασμός» είπε στον Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ έστρεψε τα βέλη της κατά του open government. «Χρησιμοποιείτε το opengov για να δικαιoλογείτε τους κολλητούς σας».

Παράλληλα, χρησιμοποίησε μια ρήση ενός Γάλλου πολιτικού λέγοντας «Όταν εκβιάζεται η Βουλή, δολοφονείται η δημοκρατία».

Ο Ανδρέας Μακρυπίδης ζήτησε περισσότερη ανάπτυξη, ενώ ο Κώστας Γείτονας ζήτησε να μην υπάρξει μείωσε στο αφορολόγητο όριο.

Η κα. Παναρίτη αναρωτήθηκε απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομικών πως θα διασφαλιστεί ότι δεν θα ληφθούν και νέα μέτρα.

Τέλος, ο Π. Κουρουπλής είπε επίσης σε πρώτο ενικό στον Γ. Παπακωνστανίνου «Δεν βγαίνει το πρόγραμμα κ. Υπουργέ».

Ο Γ. Παπακωνστανίνου “ανακρίνεται” από τους βουλευτές του κόμματος, στην ΚΤΕ Οικονομικών, έχοντας άσχημη εμπειρία από την τελευταία πριν το Πάσχα, για το θέμα των τυχερών παιχνιδιών, όταν και είχε δεχθεί τα πυρά βουλευτών.

Το γεγονός ότι 62 βουλευτές έχουν ζητήσει να πάρουν το λόγο, δείχνει το κλίμα που επικρατεί, αλλά και το τι ακούει ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε να μην παραβρεθεί, αφήνοντας τους υπόλοιπους να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα», καθώς τα εσωκομματικά θυμίζουν «καζάνι που βράζει».

Στις 5 το απόγευμα τη σκυτάλη θα πάρει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, προκειμένου να περάσει και από εκεί το Μεσοπρόθεσμο, που αποτελεί σημείο αιχμής για τους βουλευτές, κατ’ άλλους το «κόκκινο πανί».

Σε σημερινό δημοσίευμα των Financial Times, το κίνημα των «16» του ΠΑΣΟΚ αναλύεται εκτενώς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας οι «αντάρτες» ανέρχονται στους 30 που απειλούν με παραίτηση!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr