«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιουνίου 9

από 18158 παλαιότερα › H KATOXIKH ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Γράφει ο Νίκος Καράς

Η λύση του προβλήματος της χώρας είναι στην δανειακή σύμβαση. Μια δανειακή σύμβαση η οποία έχει χαρακτηριστεί από κορυφαίους συνταγματολόγους επιεικώς απαράδεκτη. Μια σύμβαση η οποία έχει κατατεθεί στην Βουλή για ψήφιση και δεν έχει γίνει ποτέ. Γιατί άραγε; Τι φοβούνται; Τι κρύβει;

Επιμένω να τονίζω ότι η λύση του προβλήματος μας είναι η απόρριψη της. Θα σταθώ σε έναν από τους προδοτικούς όρους όπου περιέχει να καταλάβετε γιατί πρέπει να απαλλαγούμε.

  • Αν αύριο, ένας πλούσιος Έλληνας,  αποφασίσει να γίνει ευεργέτης της χώρας και φωνάξει τους κυβερνώντας και τους προτείνει να αγοράσει το χρέος και να το χαρίσει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
  • Αν η χώρα στραφεί προς άλλη χώρα ,π.χ. ΡΩΣΙΑ, να ζητήσει ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους  με παράλληλη συνεργασία σε αρκετούς τομείς προς όφελος και των δύο , ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Αυτά τα δύο μικρά παραδείγματα δείχνουν, πως μας έχουν μέσω κατοχικής σύμβασης δεμένους χειροπόδαρα, όχι μόνο φυσικά στα οικονομικά αλλά και στα εθνικά θέματα.

Γι αυτό επιμένω και θα επιμένω ότι η λύση του προβλήματος μας είναι η απόρριψη της κατοχικής σύμβασης!

Ναι η απόρριψη της επαίσχυντης αυτής σύμβασης.

Μόνο η απόρριψη της θα δώσει την λύση. Να λες ότι θα επαναδιαπραγματευτώ το μνημόνιο δεν λέει τίποτα αν δεν λες ότι έχουμε σαν στόχο την απόρριψη της!

Επειδή δε με αυτή την σύμβαση, ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν τα  πάντα, κόβονται να ψηφιστεί το νέο μνημόνιο από όλους, διότι όχι μόνο νομιμοποιούν το πρώτο μνημόνιο αλλά και ταυτόχρονα την δανειακή σύμβαση.

Το κλειδί της λύτρωσης μας είναι η κατοχική σύμβαση. Αυτή πρέπει να φύγει.

Και δυστυχώς τουλάχιστον τα δύο μεγάλα κόμματα δεν αναφέρονται καθόλου. Γιατί άραγε; Τι δεσμεύσεις έχουν αναλάβει; Τι;

Υ.Γ. Η προδοτική αυτή σύμβαση θάβεται όχι μόνο από τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά και από τα διαπλέκομενα ΜΜΕ. 

Τυχαίο;

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr