«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιουνίου 29

Όλα τα Ονόματα Βουλευτών που θα Ψηφίσουν “ΝΑΙ” θα αναρτηθούν εδώ!

“Οταν ο λαός φοβάται την Κυβέρνηση του έχουμε δικτατορία. Οταν η κυβέρνηση φοβάται τον λαό έχουμε ελευθερία”

Thomas Jefferson (April 13, 1743 – July 4, 1826)

Οταν μια κυβέρνηση επιβιώνει επί 20 και πλεόν μήνες με τρομοκρατία, απειλές, ωμούς εκβιασμούς, μονοδρόμους και διλήμματα.

Οταν μια κυβέρνηση αποτελείται από πρωταίτιους ενός προβλήματος.

Οταν μια κυβέρνηση στηρίζεται στην προπαγάνδα κι όχι στον λαό.

Το να δημοσιεύσουμε τα ονόματα όσων τολμήσουν να υπερψηφίσουν αυτό το Μεσοπρόθεσμο, ώστε να μην επανεκλεγούν, είναι το ελάχιστο καθήκον μας προς την Πατρίδα και την Δημοκρατία.

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ κείμενο ΕΔΩ  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !

Διαβάστε τι λέγαμε   πριν :    Οι   " είκοσι ημέρες ψαλμών που θα αλλάξουν τη χώρα !"
και πριν 7 μήνες :  ΠΑΣΟΚ plan b : ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ”

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Διαβάστε ποιοι ΠΑΣΟΚοι κι Εξαπτέρυγα Ψήφισαν τον Μνημόνιο. εδώ ->

Διαβάστε ποιοι μας Εθαψαν με το Ασφα-ληστικό. εδώ ->

Διαβάστε ποιοι μας Σκλάβωσαν με το Εργασιακό. εδώ ->

Αργότερα, μέσα στην Μέρα, θα αναρτήσουμε κι όσους Ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο στο http://olympia.gr

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ!

ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΤΟΛΜΑΤΕ;

.netakias.wordpress.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr