«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Απριλίου 29

Οι άκηδες.

akis Μόνο θλίψη μου προκάλεσε η χθεσινή του παρουσία στην Βουλή. Ελπίζω πραγματικά – εάν είναι αθώος- να δικαιωθεί. Όμως παίρνοντας αφορμή από την κατάθεσή του Άκη, θα αναρωτηθώ για τα προβλήματα διαφθοράς της χώρας.

Λοιπόν πιστεύω, ότι μόνο επιφανειακά, το πρόβλημα της χώρας είναι οι μίζες των υποβρυχίων. Το κυριότερο πρόβλημα, είναι ότι οι όποιες ενδείξεις κακής διαχείρησης, προέκυψαν έπειτα από έρευνες της γερμανικής δικαιοσύνης. Και το δευτερεύον πρόβλημα, είναι ότι από τη γνωστή φράση πρώην πρωθυπουργού “άν έχετε στοιχεία να τα στείλετε στη δικαιοσύνη”, ότι έχει πάει σε αυτήν, έχει είτε παραγραφεί είτε απλά αρχειοθετηθεί. Εάν δεν υπάρχουν σκάνδαλα, καλώς και δεν καταδικάζεται κανείς. Εάν όμως υπάρχουν και δεν βρίσκονται οι ένοχοι, τότε το πρόβλημά μας είναι μεγάλο. Και όσο δεν το παραδεχόμαστε, τόσο αυτό θα υπάρχει. Και όσο δεν τροποποιούμε τόσο πιό συνένοχοι θα είμαστε.

Το πρόβλημά μας, δεν είναι κάποιοι κακοί διαχειριστές της εξουσίας. Υπάρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε κάθε χώρα. Το πρόβλημα είναι ότι όχι μόνο δεν τιμωρούνται, αλλά και ότι δεν περιθωριοποιούνται.

Δείτε το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας και μάλιστα για ποσά που κάποιοι δικοί μας θα τα χαρακτήριζαν αστεία. Δείτε και την αναφορά του καθηγητή Τσούκα για την περίπτωση Ψωμιάδη.

ΝΠ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr