«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 21

Πριν λίγο: Γιούχαραν (και) τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ! (video)

Επεισόδια στη Σύρο Καθόλου θερμή υποδοχή δεν επιφύλαξαν κάτοικοι του νησιού στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος
λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε στο λιμάνι της Σύρου. Ένταση και ρίψη χημικών, όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απωθήσουν διαδηλωτές που αντιδρούν στην επίσκεψη του πρωθυπουργού. Δύο τραυματίες(Video)  Ένταση έχει ξεσπάσει αυτή τη στιγμή μεταξύ φοιτητών, μαθητών και αστυνομικών δυνάμεων στη Σύρο, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Φοιτητές φωνάζουν συνθήματα κατά των κυβερνητικών επιλογών και της οικονομικής λιτότητας. Εκτός από μαθητές, πάνω από 500 διαδηλωτές, μέλη εργατικών σωματείων και συλλόγων της Σύρου συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης της Σύρου, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για την επίσκεψη του πρωθυπουργού.
Στη συγκέντρωση ακούγονται συνθήματα όπως «Κλέφτες! Έξω η Ελλάδα από το ΔΝΤ». Διμοιρίες των ΜΑΤ που μεταφέρθηκαν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων από άλλες περιοχές προέβησαν σε χρήση χημικών αερίων, προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος. Μάλιστα, δύο κοπέλες φέρονται να έχουν τραυματιστεί από επίθεση των ΜΑΤ και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
http://news247.gr/ellada/kata_thn_afiksh_toy_giwrgoy_papandreoy.811822.html

                            

ΠΗΓΗ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr