«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 21

Θέλει η κυβέρνηση να υπερασπιστεί τις ελληνικές θέσεις στο "Μακεδονικό";

Ξεκινά σήμερα η ακροαματική διαδικασία στο Διενές Δικαστήριο της Χάγης, όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή της FYROM (ή της Μακεδονίας, για τους οπαδούς του Πάγκαλου).
Τις ελληνικές θέσεις θα υπερασπιστεί ο κ.Γεώργιος Σαββαϊδης (φωτο).
Ο κ.Σαββαίδης ήταν πρέσβης μας στην Ουάσιγκτον, ενώ παλαιότερα διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, όταν Υπουργός Εξωτερικών ήταν ο σημερινός Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο κ.Σαββαϊδης, ασχολήθηκε επισταμένως με τα θέματα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ, και λιγότερο με το "Μακεδονικό" διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με Αμερικανικά think tanks, αλλά και το δημοσιογραφικό συγκρότημα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ -ΣΚΑΪ, στο οποίο παρεμβαίνει συχνά.
Για να δούμε...

ΑΠΟ ΤΟ   TA XALIA

1 σχόλια:
gregoire είπε...

Το πράγμα είναι σικέ, δεν το καταλαβαίνετε;
Η δίκη θα χαθεί, πιθανότατα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ (!!!), ώστε να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για την πλήρη Ελληνική υποχώρηση.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr