«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 21

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ… Να γίνει Κερατέα η κάθε γειτονιά

 
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ…

Επιστροφή στη βάση μας, μιας και τις δύο τελευταίες ημέρες βρισκόμασταν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα συνεχή παραληρήματα του κ. Αντιπροέδρου και της συζύγου του δεν θα τα σχολιάσουμε καθόλου. Την απάντηση την πήρε και από τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, αλλά μάλλον δεν ακούει καλά. Δεν πειράζει αυτός εκτίθεται.Τα ψεύδη και οι συκοφαντίες είναι καθημερινή ρουτίνα για τον κ. Αντιπρόεδρο και θα πρέπει οι κ.κ. Ιατρού και Πόγκας να κινηθούν νομικά. Δεν θα είναι βουλευτής για πολύ ακόμα, να καλύπτεται από ασυλία…

Ο κ. Αντιπρόεδρος προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το θέμα της Κερατέας, που πρώτον είναι το δίκιο που έχουν οι κάτοικοι και δεύτερον η μεγάλη ήττα που έχει υποστεί, όχι το κράτος, αλλά το σύστημα που κρύβεται πίσω από αυτό. Ας μην ασχοληθούμε άλλο με τον κύριο…

Είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με συμπολίτες μας Θεσσαλονικείς το Σάββατο, όπου επισκεφθήκαμε τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης και ενημερωθήκαμε για το έγκλημα που γίνεται εκεί (θα έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση μέσα στην εβδομάδα) και φυσικά την Κυριακή, στην εκδήλωση στον κατάμεστο κινηματογράφο“ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ”.

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, βρεθήκαμε κι εμείς εκεί, όπου δύο πράγματα μας έκαναν μεγάλη εντύπωση:

1) Σε όλη τη διαδρομή μέσα από το κέντρο της πόλης, υπήρχαν παντού αφίσες για την Κερατέα

2) Το πλήθος του κόσμου που περίμενε έξω από το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ”

Ομιλητές από την Κερατέα ήταν οι συμπολίτες μας Μαρία Μανώλη, Σωτήρης Ιατρούκαι φυσικά η αγαπημένη μας Θεοδώρα Θηβαίου. Ενημέρωσαν για τους λόγους της αντίστασης μας, τον τρόπο που αντιδρούμε και μετέφεραν το μήνυμα πως όταν οι πολίτες κατέβουν στο δρόμο, με επιχειρήματα, πίστη και καθόλου φόβο, στο τέλος δικαιώνονται.

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι πρωτοβουλιών από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική ακόμα και απ’ την Ξάνθη.

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία και τη συμπαράσταση…

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς το Λευκό Πύργο, όπου απλώσαμε τα πανό μας και φωνάξαμε συνθήματα ενάντια στην καταστολή και την κρατική βία.

Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΡΑΤΕΑ Η ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

antixyta

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr