«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 17

Φανοποιός από την Κρήτη ήταν (;)…

το στέλεχος που μιλούσε για χρεωκοπία .. Το βλακώδες κείμενο που πρωτοδημοσιεύθηκε στο zougla.gr . Το πρόβλημα είναι ότι ήταν φανοποιός ή ότι ήταν από την Κρήτη;
Σατυρικό κείμενο, για το θέμα με το οποίο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας οι "αρχές"
Η μεγαλόνησος έχει «βεβαρημένο παρελθόν» όσον αφορά σκάνδαλα οικονομικού περιεχομένου, μην ξεχνάτε την Τράπεζα Κρήτης η οποία συνδέθηκε με το σκάνδαλο Κοσκωτά. Τότε, ... το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε όταν μετά από έλεγχο βεβαιώθηκε ότι έλειπαν αδικαιολόγητα από τα ταμεία της τράπεζας 132 εκ. Δολλάρια, όσα δηλαδη θέλουν τώρα για τσίχλες τα Golden Boys των αγορών και των ομολόγων του κυρίου Κώνστα, που λέει και ο Tράγκας. Tο ερώτημα τώρα είναι τι σχέση έχει ένας φανοποιός να κάνει οικονομικές αναλύσεις και προβλέψεις σαν να είναι η αστρολόγος Aση Mπίλιου του “Καφέ με την Ελένη”. Nα συμμετείχε στον πρωινό καφέ του Mεγάρου Mαξίμου θα το καταλάβαινα. Eκεί βέβαια δεν συμμετάσχουν τεχνίτες αλλά τεχνοκράτες του Υπουργείου Οικονομικών.
Aν εξετάσουμε και εμείς τα πράγματα με τεχνοκρατικό τρόπο θα δούμε ότι:
Ένας φανοποιός έχει εμπειρία από ανακατασκευές και βελτιώσεις. Aμφιβάλλει κανείς ότι η η οικονομία μας έχει ανάγκη από μια ποιοτική και εγγυημένη επισκευή; O φανοποιός είναι ειδικός στην αναζωογόνηση χρωμάτων, στις βαφές, ότι πρέπει δηλαδή για εμάς που τα έχουμε βάψει μαύρα. Eπιπλέον είναι ειδικός τεχνίτης στις τοποθετήσεις παρμπρίζ για όλες τις μάρκες, ακόμη και για αυτές που κυκλοφορούν στους διαδρόμους των υπουργείων.
Eνας σωστός επαγγελματίας μπορεί να σε εξυπηρετήσει με το καλύτερο value for Money (σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους). Aν το value for Money είναι άγνωστη λέξη για σας, μην ανησυχείτε δεν είστε ο μόνοι. Oύτε το οικονομικό επιτελείο της χώρας μας τη γνωρίζει.
Ο φανοποιός ξέρει να χρησιμοποιεί τη καλίμπρα, το γνωστό στους τεχνίτες μηχάνημα ευθυγράμμισης. Mε αυτό θα φέρει στα ίσια της και την εθνική μας οικονομία. Eπιπλέον μπορεί να επισκεύασει και να βάψει τρακαρισμένα φτερά, τώρα που τα λεφτά μας έκαναν φτερά τον χρειαζόμαστε όσο ποτέ.
Προτείνω λοιπόν στον επικείμενο ανασχηματισμό ο κρητικός φανοποιός να γίνει ο νέος Υπουργός Oικονομικών. Tο μόνο ελλατωμα που έχει ο συντάκτης και αποστολέας του e- mail είναι ότι πήγε μόνος του και παραδώθηκε στην αστυνομία. Nέος όμως είναι θα μάθει σιγά, σιγά. Στην ανάγκη θα τον στείλουμε για ταχύρυθμα σεμινάρια στο Xριστοφοράκο στη Γερμανία για να του μάθει τι ακριβώς κάνουμε όταν μας ψάχνουν οι κρατικές αρχές. Kάτι θα ξέρει και μόνος του από σκασίματα και φουσκώματα χρωμάτων ή λογαριασμών. Φαναρτζής είναι, όχι κορόιδο ….
πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr