«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 11

Τα πρώτα πλάνα από το ντοκιμαντέρ για τον Στρος Καν

strosskan Την ώρα που στην Ελλάδα έχει ξεσπάσει σάλος από τους βαρείς χαρακτηρισμούς του ισχυρού άντρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τους Έλληνες και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, η γαλλική τηλεόραση παρουσιάζει έναν άλλο Ντομινίκ Στρος Καν μέσα από το ντοκιμαντέρ αφιέρωμα «Ένας χρόνος με τον Ντομινίκ Στρος Καν-Στην Καρδιά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».

Πράξη πρώτη: Ο Στρος Καν ψήνει μπριζολάκια με τα δυο του τα χεράκια

Στην προσπάθεια τους να καταγράψουν τον διευθυντή του ΔΝΤ σε απλές, καθημερινές στιγμές η κάμερα τον ακολουθεί παντού μέσα στο «λιτό» σπίτι του. Ο Στρος Καν έχοντας ανάψει φωτιά σε ένα μπάρμπεκιου μινιατούρα μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του ψήνει ή τουλάχιστον προσπαθεί μπριζολάκια και η κάμερα ζουμάρει στην τεχνική του ψήστη… κάνοντας τα μπριζολάκια του Ντομινίκ να δείχνουν το ίδιο "σκ...α" με την Ελλάδα.

Πάρτε μια πρώτη γεύση πατώντας στην διεύθυνση που ακολουθεί :

http://www.ozap.com/actu/reportage-1-an-dominique-strauss-kahn-canal-dsk/403046

Πράξη Δεύτερη: Ντομινίκ εσύ σούπερ σταρ!

Ο Ντομινίκ κατεβαίνει αεράτος τα σκαλιά του σπιτιού του. Ο Ντομινίκ μπαίνει με φινέτσα στο αυτοκίνητό του και ξεκινάει το κομβόι των τζιπ. Ο Ντομινίκ με μαύρο κοστούμι και τρελή «φωτογένεια» πολιορκείται από δημοσιογράφους και φλας. Ο Ντομινίκ χαιρετάει τον κόσμο. Ο Ντομινίκ στήνεται με φόντο τη φρουρά. Ο Ντομινίκ πουδράρεται πριν βγει στο γυαλί… Σαν άλλος Αλέν Ντελόν, ο Ντομινίκ ποζάρει με άνεση στο φακό σε σημείο που είναι έτοιμος να υπογράψει αυτόγραφα.
Πράξη Τρίτη: Χάσαμε τη μπάλα. Στοπ.

Όπως όλοι οι διάσημοι έτσι και από το αφιέρωμα στη ζωή του Στρος Καν δεν θα μπορούσε να λείπει ο αθλητισμός. Και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο. Με σκούρα γυαλιά ηλίου ο διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εισέρχεται στο γήπεδο με t-shirt που στην πλάτη έχει το πρόσωπο του με τη λεζάντα «Yes We Kahn»! Τα ποδοσφαιρικά πλάνα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα κολυμβητικά του Γιώργου Παπανδρέου, για να μην πούμε από τα αντίστοιχα «ποδοσφαιρικά» του Κώστα Καραμανλή.
Πράξη Τέταρτη: η ζωή στο «δρόμο»

Από αεροπλάνο σε αεροπλάνο και από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο. Πως είναι η ζωή με τόσα ταξίδια; Παρακολουθείστε τον Στρος Καν να διαμένει σε καλό αλλά όχι πανάκριβο ξενοδοχείο, να αδειάζει το βαλιτσάκι του, να τακτοποιεί τα πράγματα του και να κρεμάει το κοστούμι του στην… μπανιέρα! Ναι στην μπανιέρα. Για την ακρίβεια πάνω από την κουρτίνα του ντους. Ένα από τα μυστικά όσων ταξιδεύουν συχνά για να διατηρούνται «ατσαλάκωτοι»…
Το Δεύτερο video είναι ακόμα πιο απολαυστικό :

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo

Πράξη Πέμπτη: Ε, να δούμε και κανέναν πολιτικό…

Στον ελεύθερο χρόνο του ο Ντομινίκ Στρος Καν συναντάται με ισχυρούς άνδρες και γυναίκες από ολόκληρο τον κόσμο. Στις πρώτες αυτές εικόνες παρελαύνει πλήθος πολιτικών προσωπικότητων που έχουν «συνεισφέρει» στη διαμόρφωση της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. Η αλήθεια είναι πως στα πρώτα αυτά πλάνα αδικείται τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου αφού σε σχέση με την εμφάνιση των υπολοίπων μοιάζουν με γκεστ-σταρ…
Στο ένα βιντεάκι φαίνεται για κλάσματα του δευτερολέπτου ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου να περπατάει στο διάδρομο μαζί με τον Στρος Καν ενώ στο άλλο βίντεο φαίνεται καθαρά ο Γιώργος Παπανδρέου να υποδέχεται θερμά τον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ.
Η συνέχει επί της γαλλικής οθόνης την Κυριακή στις 12:45 ώρα Ελλάδος μέσα από τη συχνότητα του Canal Plus στην εκπομπή Dimanche…
Ο Παπανδρέου δεν «κόπηκε» στο μοντάζ

Η επίμαχη σκηνή του ντοκιμαντέρ, όπου ο Στρος Καν αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου του τηλεφώνησε τον Δεκέμβριο του 2009 για να ζητήσει την βοήθεια του ΔΝΤ, δεν κόπηκε ποτέ στο μοντάζ γιατί ποτέ δεν καταγράφηκε ποτέ στην κάμερα.
Η συζήτηση ήταν καθαρά σε ιδιωτικό επίπεδο μεταξύ του παραγωγού, Νικολά Εσκουλάν και του επικεφαλής του ΔΝΤ, όπως ξεκαθαρίζει ο ίδιος ο παραγωγός στην ανταποκρίτρια της ΝΕΤ στο Παρίσι.

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Ο μεγασεισμός στην Ιαπωνία σήμερα, οι προηγούμενοι σε Ν. Ζηλανδία, Αϊτή, Χιλή, Κίνα κοκ, επιβεβαίωσαν εκείνους τους 'δασκάλους' μας, που από δεκαετίες προειδοποιούσαν για επερχόμενη ΑΥΞΗΣΗ σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων:
    "lower solar activity, occurrence of huge volcanic events and lower surface air temperature could be expected in the next decades".
    http://rebel.ig.cas.cz/activities/Rocenka93-4/charv.htm
    I. Charvatova, J. Strestik
    Geophysical Institute of the Czech Academy of Sciences

    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ σε όποιους διαβάζουν το παρόν, να προκαλέσουν παντού συζητήσεις για ΕΤΗΣΙΕΣ ασκήσεις εκκένωσης οικισμών στη χώρα μας, που είναι από τις πιο σεισμογενείς, αλλά παράλληλα και για κατεπείγουσα αποκέντρωση όλων των αστικών βαβυλώνων-παγίδων, ώστε να επιβιώσουν οι επόμενες γενιές σε ημιορεινά αυτάρκη χωριά, που δεν πλήττονται από πλημμύρες, που θα φέρουν οι αναμενόμενοι πολυετείς ηφαιστειακοί χειμώνες.
    aftarkia.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr