«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Μαρτίου 27

Πότε βλέπει εκλογές ο Καραμανλής

Πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα, οι πληροφορίες, οι φήμες και τα… κουτσομπολιά, για τις επαφές που έχει ο Κώστας Καραμανλής με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πρώην συνεργάτες του, για τις πολιτικές εξελίξεις, και το πώς διαμορφώνονται οι ισορροπίες με την Κυβέρνηση.

Η «Παρασκευή και 13» μάλιστα, αποκαλύπτει σήμερα ότι σε μια από αυτές τις συναντήσεις που είχε ο Κώστας Καραμανλής με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, διατύπωσε την πρόβλεψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών, όχι την άνοιξη, όπως θεωρούσαν μέχρι πρότινος οι περισσότεροι, αλλά τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε να θεωρεί ότι ο διάδοχός του στο Μέγαρο Μαξίμου θα επιχειρήσει να ανανεώσει την παρουσία του στην εξουσία, με τη συμπλήρωση σχεδόν δυο ετών από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτωβρίου του 2009, και ενόψει των ακόμη πιο επώδυνων μέτρων που θα κληθεί να πάρει, στη βάση των προβλέψεων του Μνημονίου.

Σύμφωνα με τους συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποδίδει στον Γιώργο Παπανδρέου την κατρακύλα της χώρας σε οριακό σημείο, λόγω της συστηματικής απαξίωσης της Ελλάδας στο εξωτερικό, με δηλώσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού αλλά και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς και εξαιτίας της καθυστερημένης λήψης μέτρων για την οικονομία. Μέτρων τα οποία είχε προαναγγείλει ο Κώστας Καραμανλής από τη ΔΕΘ του 2009, την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου επένδυε στο, ιστορικό πλέον, σύνθημα «λεφτά υπάρχουν».

Σ.Π. Ρε λες να τολμήσουν ; Σκοπός όμως είναι ότι είναι να γίνει ,να γίνει πριν μας προκύψει καμιά οικουμενική…Γιατί μετά …θα τρέξει πολύ “αίμα”.κι όπως έγραψε μια φίλη :  Μετά τις εκλογές και την συγκρότηση της κυβέρνησης συνεργασίας που θα προκύψει, θα αρχίσει η πιο ταραχώδης εποχή της Νεότερης Ελλάδας. Ο εμφύλιος και η δικτατορία θα είναι μπροστά της πενταήμερη στη Ρόδο.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr