«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Μαρτίου 19

Ειδικό βάρος : Λιβύη – Μεσόγειος. (βιντεο)

MEDITERANEANwar

Οι μάσκες έπεσαν από καιρό.Οι “ηγέτες” αποφάσισαν από “κοινού” ή όχι ? Αποχή Ρωσίας-Κίνας από τις αποφάσεις του Σ.Α.Κάθετα αντίθετη η Ρωσία για ανάληψη στρατιωτικής δράσης από Ευρώπη-ΗΠΑ.Ο Σαρκοζι “πήρε” την πρωτοβουλία.Η Αρκούδα και ο Δράκος με τις μηχανές  στο ρελαντί.Έχει S-300 ο Καντάφι ? . Συμμετέχει η Ελλάδα με αεροσκάφη και φρεγάτες. Λανθάνουσα γλώσσα πάντα  αληθώς ομιλεί. Γαπας : Πρέπει να σώσουμε τα “ζώα” είπε αναφερόμενος στην Λιβύη. Δείτε τα βίντεο :

 

 

Τελικά όχι η Ελλάδα με τους Έλληνες αλλά η ανθρωπότητα με τα ανθρωπάκια τύπου  Στροςς Καν είναι βαθιά μες τα “σκατά” και το κρύβουν κάτω από απύθμενη Υποκρισία !  

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr