«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 8

Νέα μεγάλη μπίζνα της κυβέρνησης εις βάρος των συνταξιούχων του ΟΓΑ

Το ΠΑΣΟΚ ζει, από την αρπαχτή
2,4 εκατομμύρια το μήνα για... διαχείριση!
Στο πνεύμα "λεφτά υπάρχουν" φαίνεται πως είναι εγκλωβισμένο αυτό το τραγικό συνονθύλευμα των διακυβερνώντων την χώρα. Και φυσικά, λεφτά υπάρχουν, για να αρπάξουν από τον κάθε Έλληνα που στοχοποιούν για να τον καταληστεύσουν.
Το πιό πρόσφατο "δείγμα" της οικονομικής - ληστρικής πολιτικής της κυβέρνησης του μνημονίου, της κυβέρνησης που έχει σαν σύνθημα "να κάνουμε την κρίση ευκαιρία" (αλλά ποτέ δεν μας διευκρίνησε ποιοί θα επωφελθούν από αυτή την "ευκαιρία"), είναι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, που προφανώς παίρνουν πάρα πολλά χρήματα ως σύνταξη και η κυβέρνηση (των πολυτελών ταξιδιών, των λουσάτων ξενοδοχείων και των απείρων "χορηγειών") αποφάσισε να... τροποποιήσει.
Έτσι, από αυτό τον μήνα οι συντάξεις των αγροτών καταβάλλονται μέσω νέου "εντύπου πληρωμής" και τους γίνεται παρακράτηση για "έξοδα διαχείρισης" 3 ευρώ...!
Σιγά το ποσό, μπορεί να σκεφθεί ο οποιοσδήποτε. Ναι, θα μπορούσε να ήταν έτσι, αλλά εάν σκεφθούμε πως οι μικρότερες συντάξεις που δίνονται είναι οι αγροτικές (περίπου 300 ευρώ το μήνα η ελάχιστη), αλλά και με αριθμό συνταξιούχων που ξεπερνά ελαφρώς τις 800.000 (οκτακόσιες χιλιάδες), τότε "είναι πολλά τα λεφτά"... Γιώργο!
Σας αρέσει η αριθμητική; Αν ναι, πολλαπλασιάστε τα 3 ευρώ με τις 800.000 συνταξιούχων και θα βρείτε το μαγικό ποσό των (περίπου) 2,4 εκατομμυρίων ευρώ... τον μήνα! Το ωραιότερο της υπόθεσης είναι πως αυτά τα χρήματα καταβάλλονται ως έξοδα διαχείρισης, χωρίς να αναγράφεται στο έντυπο επιταγής πληρωμής ο "παραλήπτης" αυτού του "μικροποσού"...
Τα λαμόγια ζουν, αυτά μας οδηγούν. Οι άρπαγες συνεχίζουν να βρίσκονται εδώ. Συνεχίζουν να αρπάζουν, να κλέβουν κυριολεκτικά (μέσα από μικροποσά που αν υπολογισθούν προκύπτουν μικρές... περιουσίες) τον μόχθο των Ελλήνων πολιτών. Και, όποιος νομίζει πως τα πολλά λεφτά είναι στα υποβρύχια, γελιέται, αφού οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι.
Περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα!!!
Και από που τα παίρνουν οι "αδιάφθοροι"; Από ποιούς τα κλέβουν αυτοί που θέλουν να καθαρίσουν την χώρα και να την οδηγήσουν σε μία νέα πορεία... ανάπτυξης! Από τους αγρότες...! Και η αναφορά γίνεται σε αγρότες και όχι σε μεγαλο-ακτήμονες (τσιφλικάδες)...
Ποιός παίρνει τα λεφτά; Πού πάνε τα λεφτά κύριε Παπανδρέου;
Με βάση την λογική, οδηγούμαστε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ενώ με βάση την... δική σας λογική (των αναθέσεων) σε κάποια εταιρεία...
Ποιός, λοιπόν, παίρνει αυτά τα λεφτά;
Μπορεί να απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός (όποιος και αν είναι;) ή ο ίδιος ο "αδιάφθορος" πρωθυπουργός;
Είναι μεγάλη η "μπάζα" των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ τον μήνα, για να κρυφτεί. Δε νομίζετε;

Κωνσταντίνος  kostasxan

ΥΓ: Τελικά, το σύνθημα ισχύει:
Το ΠΑΣΟΚ ζει, από την αρπαχτή...

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr