«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαρτίου 24

Η Λούκα είναι από τους υπουργούς που τολμούν !

Η Λούκα είναι από τους υπουργούς που τολμούν.
Πήγε στη Θεσσαλονίκη για να ανακοινώσει την εφαρμογή δύο νέων προγραμμάτων κατά της ανεργίας ύψους 52 εκ. ευρώ.
Και παρά το ότι ήρθε αντιμέτωπη με τους εργαζόμενους της ΦΙΛΚΕΡΑΜ χτες, εκείνη δεν τα έχασε και τους μίλησε...
Τη συνάντηση όμως στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης δεν την ακύρωσε η ίδια αλλά ...
το προεδρείο του Κέντρου...
Η αλήθεια να λέγεται...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Σχόλιο taxalia  και δικό μας : Συμφωνούμε !
διαβάστε και δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τα παράπονα της μητέρας ανέργου στην Λ.Κατσέλη  :

Θεσσαλονίκη : Η πρωτεύουσα της ανεργίας

Θεσσαλονίκη: Τελικά δεν μπόρεσε να πάει στο Εργατικό Κέντρο η κ.Κατσέλη!


Και μια δήλωση του βουλευτή Θ. Καράογλου για την επίσκεψη

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, αναφορικά με την επίσκεψη της Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης κας Λούκα Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Χαιρετίζουμε την επίσκεψη της κας Κατσέλη στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της ανεργίας, έστω και αν αυτή πραγματοποιείται πολύ καθυστερημένα και για καθαρά επικοινωνιακούς σκοπούς.
Με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για κάποια προγράμματα καταπολέμησης της ανεργίας που ανακοίνωσε η Υπουργός, ωστόσο θα θέλαμε να ζητήσουμε ακόμα περισσότερο τη βοήθειά της.
Θα την παρακαλούσαμε να ενημερώσει την Κυβέρνηση, ότι οι 200.000 άνεργοι του νομού μας, δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν στο μακρινό μέλλον κάποιο πρόγραμμα περιστασιακής απασχόλησης, αλλά χρειάζονται άμεσες λύσεις ΤΩΡΑ για να ζήσουν τις οικογένειες τους.
Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες περιμένουν πρωτοβουλίες, που θα τους δώσουν ανάσες ζωής, ώστε να κρατήσουν βιώσιμες τις επιχειρήσεις τους.
Οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής ασφυκτιούν οικονομικά, λόγω της υπέρμετρης φορολόγησης, της ανεξέλεγκτης ακρίβειας, της κερδοσκοπίας στα καύσιμα, φτάνοντας στο σημείο όλο και περισσότεροι να πηγαίνουν σε γειτονικές χώρες για τα καθημερινά τους ψώνια, με αποτέλεσμα να φεύγει πολύτιμο συνάλλαγμα στο εξωτερικό.
Η οικονομία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής βιώνει μια πρωτοφανή ύφεση.
Όσο είναι νωρίς, λοιπόν, θα πρέπει:
να τρέξουν επιτέλους τα προγράμματα του ΕΣΠΑ,
να δοθεί λύση επιτέλους στο πρόβλημα της ΕΛΒΟ για να μη μείνουν 500 ακόμα εργαζόμενοι άνεργοι, ενώ λύσεις πρέπει να δοθούν για δεκάδες άλλες μεγάλες επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως η Philkeram – Jonshon, o Παπουτσάνης κ.α.
να αυξηθεί το πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων, ώστε να επανεκινήσουν οι εργασίες σε δεκάδες έργα που έχουν σταματήσει,
να ενεργοποιηθούν άμεσα τα προγράμματα των ΣΔΙΤ εμπλέκοντας μάλιστα και την τοπική αυτοδιοίκηση όσο πιο ενεργά γίνεται,
να γίνουν ρυθμίσεις σε όσους επιχειρηματίες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο ΤΕΜΠΜΕ,
οι Τράπεζες να αυξήσουν τη ρευστότητά τους στην αγορά και να κάνουν ρυθμίσεις σε ληξιπρόθεσμες οφειλές, ώστε να μη κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις.
Επίσης, να θυμίσουμε στην κα. Υπουργό, ότι εδώ και ένα χρόνο διαρκώς επισημαίνουμε στην Κυβέρνηση, ότι όσο αυξάνει τη φορολογία τόσο βυθίζεται η χώρα στην ύφεση και μειώνονται τα φορολογικά έσοδα.
Να θυμίσουμε στην κα Υπουργό, επίσης ότι επανεκινήση της μηχανής της οικονομίας αν δεν υπάρξει ΑΝΑΠΤΥΞΗ στη χώρα, δεν πρόκειται να γίνει, ούτε το πρόβλημα της οικονομίας θα λυθεί, ούτε φυσικά το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα, που είναι η ανεργία, θα αντιμετωπιστεί σοβαρά.
Ας μεταφέρει, λοιπόν, τις επισημάνσεις μας στην Κυβέρνηση και ας ελπίσουμε ότι στην επόμενή της επίσκεψη, να έχει να μας παρουσιάσει πιο συγκεκριμένα πράγματα πέρα από αόριστες, νεφελώδεις, υποσχέσεις, οι οποίες δυστυχώς δεν αντιμετωπίζουν ριζικά το μείζον πρόβλημα ανεργίας του νομού μας».

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr