«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 9

Ξεσηκωθείτε, Οργανωθείτε, Αντισταθείτε..

Δεν το είπαμε εμείς..

Δεν είναι σύνθημα του Π.Α.Μ.Ε, ούτε του Κ.Κ.Ε.

Είναι σύνθημα του Γιώργου Α. Παπανδρέου, στην

"εκδήλωση για τα 34 χρόνια από την 3η Σεπτέμβρη (3/9/2008). "

To video που ακολουθεί περιέχει αποσπάσματα από αυτήν την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

Προσέξτε τι έλεγε τότε ο κ. Παπανδρέου.
Είμαστε εδώ σήμερα για να φωνάξουμε:

Ξεσηκωθείτε.

Οργανωθείτε

Αντισταθείτε

Ξεσηκωθείτεεε..

Γνωρίζουμε τα προβλήματα, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, είμαστε έτοιμοι,έχουμε λύσεις...

Αυτό ζητούμε και σήμερα.

Αυτή η κυβέρνηση να φύγει.

Και στη δημοκρατία, τη λύση τη δίνει ο λαός.

Όσο πιο σύντομα, τόσο καλύτερα για τη χώρα.

Μιας και το είχατε υποσχεθεί και αφού ξέρατε τα προβλήματα και τα κάνατε μαντάρα..
Ας αναλάβατε τώρα τις ευθύνες σας.
Γιατι ο κόσμος θα:
Οργανωθεί
Αντισταθεί και
Ξεσηκωθεί ..

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr