«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21

Ακόμα πιο νέος νόμος Ρέππα

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/02/skoparty.jpg?w=468&h=331

Γράφει ο JZ

Προπαρασκευαστική ομάδα τροπολογιών νομοθετικού περιεχομένου Υπ. Νταβατζήδων.

Προς:
Κ. Ρέππαν και λοιπών συναρμοδίων εισπρακτικών μηχανισμών.

Θέμα:
Νομοθετική θέσπιση εισφορών που προκύπτουν από ιδιότητες και ανάγκες πρόσβασης σε δημόσιες και ιδιωτικές περιοχές

Κ. Ρέππα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ζητήσατε από την ομάδα εργασίας και αφορούν τη δυνατότητα επιβολής αναγκαστικής πληρωμής των πολιτών στο οριζόντιο επίπεδο κοινωνικής δράσεως, καταλήξαμε σε συγκεκριμένα αποτελέσματα, τα οποία δύναται να ενταχθούν στη νομοθετική διαδικασία άμεσα κι απρόσκοπτα (προτείνουμε μετα-μεσονυκτίως, ευτάκτως και ησύχως).

Καθώς οι πρακτικές που εφαρμόστηκαν στα διόδια δεν έχουν προσβληθεί ως “μη ηθικές” από τη σύνθεση του κοινοβουλίου, της δικαιοσύνης άλλα και του Προ της Δημ.  και οι όποιες αντιδράσεις αφορούν αντιδρώντες πολίτες, θεωρούμε πως η επιβολή κομίστρου πρόσβασης και ιδιότητας μπορεί να επεκταθεί σε όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής. Συγκεκριμένα:

Βασιζόμενοι στην έννοια των βασικών αναγκών και των παλαιο-ιδεολογικώς λεγόμενων (sic) ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θεωρούμε πως άπαντες οι πολίτες θα πρέπει να κομίζουν αντίτιμο χρήσεως ή προσβάσεως, αναδιαρθρώνοντας την έννοια του “δωρεάν”. Οι ανάγκες αυτές είναι είτε βιολογικές, είτε όχι, πάντοτε όμως βασικές και ουχί αποφευκτέες από το 98% του λαού της χώρας της οποίας δια-κυβερνάτε:

Παραδείγματα προσβάσεως:

Επιβολή εισιτηρίου σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία (εφαρμοσμένο παράδειγμα)
Επιβολή εισιτηρίου σε όλα τα δημόσια σχολεία.
Επιβολή εισιτηρίου σε όλα τα δημόσια πάρκα, πλατείες, πεζόδρομους, χώρους αναψυχής κλπ
Επιβολή εισιτηρίου σε όλες τις παραλίες. (Το κόμιστρο θα προστίθεται στα ναύλα πλοίων και αεροπλάνων).
Επιβολή εισιτηρίου σε όλες τις εκκλησίες και τόπους εκκλησιασμού.
Επιβολή εισιτηρίου σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες όπου λαμβάνουν χώρα διεκπεραιώσεις (πληρωμές λογαριασμών, αιτήσεις κλπ)
Επιβολή εισιτηρίου σε “κυριλέ” γειτονιές και “χάϊ-κουάλιτι-λάϊφ” περιοχές.

Παραδείγματα ιδιότητας:

Επιβολή φόρου ζεύγους κλιμακωτά από το επίπεδο του φλερτ έως το επίπεδο του γάμου.
Επιβολή φόρου σεξ – τέκνων. Όσο περισσότερα τόσο μεγαλύτερος καθώς αποδεικνύουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.
Επιβολή φόρου στειρότητας, αγαμίας και σεξουαλικής απραξίας. (Καθώς έτσι αποφεύγεται η παραγωγή νέων φορολογουμένων).
Επιβολή φόρου αστέγων καθώς μένουν σε δημόσια περιουσία.
Επιβολή φόρου αναπήρων καθώς στερούν έσοδα από την παθητική τους στάση.
Επιβολή φόρου νηπίων καθώς δεν συμμετέχουν στο παραγωγικό δυναμικό.
Επιβολή φόρου υπερηλίκων καθώς καταναλώνουν πόρους που δεν παράγουν.

Προφανώς και με αυτά τα παραδείγματα δεν εξαντλούνται οι δυνατότητες του εισπρακτικού μηχανισμού. Η ομάδα εργασίας της ομάδας των εργολάβων με την οποία συνεργαστήκαμε για το παρόν, συνεχίζει την έρευνα με ακόμα πιο καινοτόμες ιδέες που αφορούν δικαιώματα χρήσης του αέρα, της βαρύτητας, της τριβής, της άνωσης, της κεντρομόλου και της φυγοκέντρου και όλων των φυσικών δυνάμεων. Αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους για την ενσωμάτωσή της στην τροπολογία.

Απαραίτητη είναι δε και η δημόσια διαβούλευση, καθώς οι ιδέες φορολόγησης είναι πρακτικώς ανεξάντλητες. Κι εδώ θα θέλαμε τη βοήθεια των μπλόγκερς.

Προς μπλόγκερς:

Βοηθείστε την Δια-κυβέρνηση να σώσουμε το Κεφάλαιο. Το Κεφάλαιο μας αγαπά και μας προσέχει. Μας δίνει την άδεια να ζούμε… (καλή ιδέα για διόδια αυτή).

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr