«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21

Κόκκινη Κάρτα… στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Ζήμενς

Επειδή, παρά την διαφορετική άποψη και τις διαψεύσεις του Προέδρου και των μελών της, επιδόθηκαν επί μέρες σε παζάρια, μπέρδεψαν αυτούς που έβαλαν υπογραφές με αυτούς που είχαν μια γενική πολιτική ευθύνη και δεν συμφώνησαν μεταξύ τους ούτε στα πρόσωπα, ούτε στα πραγματικά περιστατικά.
Με την συζήτηση που προκάλεσαν οι ίδιοι λόγω της καθυστέρησης του/των πορισμάτων, το μόνο που κατάφεραν ήταν να προκαλούν διαρκείς συζητήσεις αστυνομικού τύπου, στήνοντας ένα θρίλερ που δεν είχε άλλο αποτέλεσμα από την απόκρυψη των πραγματικών προβλημάτων της χώρας.
Με την στάση τους, φρόντισαν να μην συζητούμε για την αναδιάρθρωση του χρέους, για το γεγονός ότι η επιμήκυνση πήγε στις Καλένδες και για τα νέα μέτρα που θα ληφθούν την περίοδο 2012 – 2014.
Όσο για το αν έγιναν παζάρια ή όχι, η απάντηση βρίσκεται στην καθυστέρηση και την πολυήμερη διελκυστίνδα. Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα, πάλι δικό τους είναι το λάθος.

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr