«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 22

η Χαλκιδική ήταν στην καλύτερή της φόρμα…

..στην Έκθεση BIT Μιλάνου
Την Κυριακή 20/2 η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού BIT του Μιλάνου έκλεισε τις πύλες της για το 2011. Η Ελλάδα παρουσίασε τους προορισμούς της σε όλη την πόλη με πολλούς τρόπους, οι οποίοι ενίσχυσαν το κλίμα που επικρατεί υπέρ της.
Η Χαλκιδική συμμετέχει στις εκθέσεις του 2011 μέσω του Ε.Ο.Τ., στηρίζοντας ....
κάθε δράση προώθησης που οργανώνεται σε συλλογικό επίπεδο. Οργανωμένοι, προετοιμασμένοι, συντονισμένοι, οι φορείς της Χαλκιδικής είναι πλέον έτοιμοι να διεκδικήσουν μερίδιο της Ιταλικής αγοράς.
Στο stand της Χαλκιδικής, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με ιταλόφωνους συνεργάτες και να προμηθευτούν πληροφοριακό υλικό στη γλώσσα τους.
Στο cocktail που διοργανώθηκε για τουριστικούς πράκτορες από τον Ε.Ο.Τ. Ιταλίας, εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής τόνισαν τη σημασία της Εγνατίας Οδού για την ανάπτυξη του οδικού τουρισμού, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους τυχερούς της κλήρωσης να ανακαλύψουν τις ομορφιές της περιοχής μόνοι τους.
Στην περιοχή της Brera, την καλλιτεχνική γειτονιά του Μιλάνου, 10 καταστήματα διαφόρων ειδών στολίστηκαν με ελληνικές σημαίες και κερνούσαν ελληνικά προϊόντα. Το «άρωμα» της Χαλκιδικής στάθηκε δίπλα σε αρώματα που σχεδιάστηκαν ειδικά για την Ελλάδα και οι εικόνες της πλάι στους πίνακες μοντέρνων ζωγράφων.
Στη χώρα του Βατικανού, δε θα μπορούσε να μην είναι διάσημο το Άγιο Όρος. Ο θρησκευτικός τουρισμός ήδη εντάσσει τη Χαλκιδική στο χάρτη των Ιταλικών προτιμήσεων, όπως θα επιβεβαιώσουν και οι εξελίξεις σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υφυπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού κου Νικητιάδη.
Οι προϋποθέσεις μετάβασης υπάρχουν, η προβολή γίνεται στοχευμένη, η υποδομή των καταλυμάτων και οι τιμές οργανώνονται σε ελκυστικά πακέτα.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr