«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 22

Αναμένεται τηλεοπτικό διάγγελμα Καντάφι

Ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι αναμένεται ν’ απευθύνει από ώρα σε ώρα τηλεοπτικό διάγγελμα, όπως μετέδωσε το αραβικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια, χωρίς όμως να υπάρχουν πληροφορίες για το περιεχόμενό του.

Η θέση του επί 41 χρόνια ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, είναι πλέον πολύ δύσκολη, καθώς η πίεση που του ασκείται για να αποκολληθεί από την εξουσία έχει μεταφερθεί από τις ανατολικές επαρχίες της χώρας , στους δρόμους της πρωτεύουσας Τρίπολης, όπου οι βίαιες συγκρούσεις και η αιματοχυσία έχουν δημιουργήσει εικόνα χάους.
Ομάδα αξιωματικών του στρατού εξέδωσε ανακοίνωση τη νύχτα με την οποία προτρέπουν τους στρατιώτες να ενωθούν με τον κόσμο και να βοηθήσουν για την ανατροπή του Μουαμάρ Καντάφι, μετέδωσε το Αλ Τζαζίρα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε, επίσης, ότι οι αξιωματικοί παροτρύνουν τον στρατό της Λιβύης να προελαύνει στην Τρίπολη.

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χ. Κλίντον καταδίκασε έντονα την χρήση βίας στη Λιβύη και κάλεσε την κυβέρνηση της χώρας να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Καταδικάζουμε απόλυτα, μαζί με την υπόλοιπη διεθνή κοινότητα, τη βία εις βάρος του λαού της Λιβύης. Ήρθε τώρα η ώρα να δοθεί τέλος, σε αυτή την απαράδεκτη αιματοχυσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Κλίντον.

Όπως συμπλήρωσε στις δηλώσεις της η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, η κυβέρνηση της Λιβύης οφείλει να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού της, συμπεριλαμβανομένων αυτών της ελεύθερης έκφρασης και της ελεύθερης διαβούλευσης.

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr