«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 2

Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ

Οι θερμοκρασίες προβλέπεται να πέσουν στο -34 ως -45 βαθμούς στο Κολοράντο, το Ουαϊόμινγκ, την Βόρεια και τη Νότια Ντακότα, το Κάνσας, το Αϊνταχο και ορισμένα τμήματα του Τέξας.
Το ένα τρίτο της έκτασης των ΗΠΑ αναμένεται να πλήξει νέο κύμα σφοδρής κακοκαιρίας.
Κάπου 6.000 πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί από χθες ενώ θύελλες αναμένεται να σαρώσουν την περιοχή από το Κολοράντο στο κέντρο της χώρας μέχρι το Μέιν στα νοτιοανατολικά.
Οι πολιτείες του Ιλινόι, της Ιντιάνα, του Μιζούρι και της Οκλαχόμα έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Περίπου 27.000 σπίτια στο Τέξας και 14.000 στο Οχάιο δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.
Στο Σικάγο, όπου αναμένεται να πέσουν 60 εκατοστά χιονιού, τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά λόγω χιονόπτωσης για πρώτη φορά εδώ και 12 χρόνια.
Χθες το αεροδρόμιο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ παράμεινε κλειστό για λίγες ώρες εξαιτίας της καταιγίδας. Το αεροδρόμια στην πόλη του Κάνσας έκλεισε όπως και αυτό στην Τούλσα της Οκλαχόμα.
Σύμφωνα με το μετεωρολόγο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η χιονοθύελλα «θα παραλύσει τις μεταφορές για μερικές ημέρες».

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr