«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 13

Σε ξεπουλήσανε πατρίδα,,,,

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ

Σε ξεπουλήσανε ανθέλληνες πατρίδα

Και μια βαθιά πληγή αιμορραγεί στα σωθικά σου

Εσύ, που ήσουν του πολιτισμού η κοιτίδα

Ω! τι ντροπή!

Να σ’ εξοντώνουνε τα ίδια τα παιδιά σου

Φτάσανε σήμερα όσοι πονούν για σένα

Να μην τολμούν να πολεμούν για ιδανικά

«Εθνικιστές» είναι ο τίτλος που εισπράττουν

 

Από αυτούς, που σ’ έφτασαν να ζεις με δανεικά

 

Μακεδονία, Θράκη, και Αιγαίο

Μέρη, που οι πρόγονοι μας άναψαν

της λευτεριάς την δάδα

Χώματα που ποτίστηκαν με αίμα

Για να σαι συ περήφανη Ελλάδα

Δίχως ντροπή σ’ ένα παζάρι που ‘χουν στήσει

Τα ξεπουλάνε όσο -όσο εθνοσωτήρες

Με υπογραφές που πέφτουν κάτω απ το τραπέζι

και με σημαία, ξεδιάντροπα που γράφει

« μίζα, και ευρώ μονάχα παίζει»

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr