«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28

Εσύ τι κάνεις για όσα γίνονται γύρω σου ;

Σήμερα σε εμένα, αύριο σε αυτόν, μεθαύριο η σειρά σου. Μένεις ατάραχος και απαθής ; Παίρνεις θέση ; Πως ; Από τον καναπέ με ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι ; Με την Κάτια και τον Γιάννη στη οθόνη ; Και στην καλύτερη με το Γιώργη τον Τράγκα και ίσως με τον Λάκη ; Δε φτάνει.

Πίσω από τους συνδικαλΗστές ; Δε κάνει και δε φτάνει. Όλοι πλέον ξέρουμε. Είχαμε πει. :«Δε θα γεμίζουμε τις πισίνες τους με τον ιδρώτα και το αίμα μας».

Αντίδρασε. Μπορείς. Ένας + ένας + ….. = πολλοί και δυνατοί.

Πολλοί με στεντόρεια ομαδική φωνή, πέραν των γνωστών υφιστάμενων (πέραν ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων) συνδικαλιστικών και πολιτικών διαδρόμων, φώναξε «ΩΣ ΕΔΩ» ! Για να πάψουν οι κάθε μορφής … σύμβουλοι να ετοιμάζουν το νεκροκρέβατό μας με τις επιθυμίες τους να αλλάξουν την εργασιακή μας ύπαρξη, αλλά και την κουλτούρα των εργαζομένων και των λαών. Φτιάξε το δικό τους  (και πολύ τους είναι), με τη Φωνή  σου. ΩΣ ΕΔΩ.

Έλληνας εργαζόμενος

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr