«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 8

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ! ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΙΣΧΗ!

Η Χούντα του Παπανδρέου μπουκάρει στα σπίτια των κατοίκων της Κερατέας και συλλαμβάνει τους αγωνιστές-Ζαπατίστας κατοίκους!

keratea_episodia-7.jpg
Πατήστε εδώ για να δείτε τι συμβαίνει αυτή την ώρα στην Κερατέα

Σκηνικό πολέμου θυμίζει για ακόμη μία φορά η Κερατέα, ενώ για πρώτη φορά από την ημέρα έναρξης των επεισοδίων διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν εισβάλλει μέσα στο χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι ανεξέλεγκτη και μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής λαμβάνουν χώρα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε κατοίκους και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μάλιστα, η εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων έχει κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Όπως αναφέρουν πηγές της περιοχής, όλα ξεκίνησαν λίγη ώρα πριν, όταν σημειώθηκαν έφοδοι σε σπίτια κατοίκων από πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων, έχουν πραγματοποιηθεί αυθαίρετες συλλήψεις ατόμων, χωρίς να υπάρχουν καν εντάλματα σύλληψης.

Αντιθέτως, το Α.Τ. Κερατέας, ισχυρίζεται ότι έγινε έρευνα κατ’ οίκον σε ένα σπίτι, παρουσία εισαγγελέα, όπου εντοπίσθηκαν αντικείμενα που χρησιμοποιούνται κατά τις επιθέσεις ενάντια των αστυνομικών. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, απουσία του ιδιοκτήτη, έγινε μία προσαγωγή ατόμου του οικογενειακού του περιβάλλοντος που βρέθηκε εντός της οικίας, προκειμένου να καταθέσει.

Όσοι βρίσκονται στην Κερατέα κάνουν λόγο για «εμπόλεμη κατάσταση» ιδιαιτέρως ύστερα από τη χρήση χημικών ουσιών μέσα στο χωριό.

Ο κ. Σταύρος Ιατρού, πρώην δήμαρχος Κερατέας, μιλώντας στη zougla.gr ανέφερε συγκεκριμένα «Γίνεται πανικός. Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι. Τα ΜΑΤ μπήκαν σε σπίτι στην Κερατέα και συνέλαβαν έναν 30χρονο που δεν είχε καμία ανάμιξη με τα επεισόδια. Η μητέρα του νεαρού άντρα υπέστη καρδιακή προσβολή».

Ο νυν δήμαρχος Κερατέας, Κωνσταντίνος Λεβαντής, ανέφερε στη zougla.gr ότι υπέστη τραυματισμό στο πόδι, από ρίψη κροτίδας. Όπως είπε, κατά τη διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκε και ο κ. Ιατρού

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε Περιοπε χαιρε. Η κατασταση στην Κερατεα ειναι μια παλια πονεμενη ιστορια που ξεκινα απο τις αρχες του 2000 ετυχε να ειμαι κατοικος Κερατεας μεχρι το '07 και μπορω να πω πως πλεον ωριμασε αγανακτηση και η πιεση των κατοικων για το θεμα, οποτε τωρα ξεσπαει. Για αλλη μια φορα ομως βλεπουμε τους ιθυνοντες να εχουν μονο την αντιπαραθεση της βιας και της καταστολης εναντι των πολιτων που απλα διεκδικουν το δικαιωμα ενος καλυτερου αυριο...Σαμπως αυτο δεν γινοταν παντα; Κατασταλτικα μετρα και ενιοτε μπαμπεσικα οπως εδω που βρηκαν ευκαιρια μιας και οι κατοικοι ειχαν μεταφερει τον αγωνα τους στο χωριο να στειλουν τα Μ.Α.Τ. σε αποστολη διαλυσης του μπλοκου στο Β.Ι.Ο.Π.Α. Κατα τ΄αλλα καθε Νοεμβριο μιλουν ολοι για χουντες και εκτροπα του παρελθοντος, αμ την ειδαμε και την Δημοκρατια των ολιγων... κι εδω αναφωνουμε ως αλλος Κουρκουλος: "Οχι αλλη Δημοκρατιαααααα σας φτανειιιιιιιιιιι!!!!!".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr