«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 8

Από πού βρέθηκαν 600 δις ΕΥΡΩ Ελλήνων στην Ελβετία;;;;

Εμβρόντητος ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε μόλις χθες από το περιοδικό Spiegel (εδώ), γιατί από τα ελληνικά ΜΜΕ μην περιμένετε τίποτα, ότι οι Έλληνες (όχι προφανώς οι μισθοσυντήρητοι, αλλά η άρχουσα τάξη της χώρας), έχουν καταθέσεις στην Ελβετία περί τα 600 δις ΕΥΡΩ. Ναι καλά διαβάσατε. Περί τα 600 δις ΕΥΡΩ, σχεδόν διπλάσια από το χρέος της χώρας, για το οποίο κινδυνεύουμε να πτωχεύσουμε και επίσημα και για το οποίο έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία. Και αυτά τα χρήματα είναι μόνο στην Ελβετία. Βάλτε με το νου σας τι χρήματα είναι κατατεθειμένα σε άλλες χώρες (π.χ. Κύπρος, Αγγλία, ΗΠΑ κ.λ.π.).

Εδώ είναι να τρελαίνεται κανείς. Δηλαδή, με το ίδιο το ελληνικό χρήμα, οι λεγόμενες αγορές δανείζουν την ίδια τη χώρα μας με εξωφρενικά επιτόκια.

Αναρωτιόμαστε: Αν αυτό το χρήμα ήταν μέσα στην ελληνική επικράτεια και επενδυόταν εδώ, δεν θα ζούσαμε όλοι πλούσια; Γιατί θα πρέπει να εξαθλιωθούμε όλοι μας προκειμένου ο ελληνικός πλούτος να πλουτίζει την κάθε Ελβετία;;

Επιπλέον αναρωτιόμαστε: Όλα αυτά τα χρήματα από πού βρέθηκαν; Είναι από την υπεραξία της εργασίας του Έλληνα; Είναι από κρατικές προμήθειες; Είναι μήπως από….. διάφορες αδιαφανείς διαδικασίες; Έχει μήπως φορολογηθεί αυτό το χρήμα; Μπορεί άραγε να δικαιολογηθεί το «πόθεν έσχες» αυτού του χρήματος;;

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που δεν νομίζουμε να κάνει κάτι, αλλά ορίστε κ. Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν». Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τουλάχιστον, είναι να βρεις τρόπους και κίνητρα επαναπατρισμού αυτού του χρήματος.

Πάντως ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείς, δηλαδή μειώνοντας τους μισθούς, δεν είναι ο ενδεδειγμένος, ούτε συγκινεί τους μεγαλοκαταθέτες, αφού μπορούν να βγάζουν περισσότερα μόνο από τους τόκους.

Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr