«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Φεβρουαρίου 1

"ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ,ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"!

Τα παραπάνω μου είπε φίλος,πρώην Νεοδημοκράτης,που βρέθηκε χθες για πρώτη φορά στην συγκέντρωση για τα Ίμια που διοργάνωσε η ΧΑ:Ο ίδιος,ήταν ενθουσιασμένος αλλά και προβληματισμένος για τον "διαχωρισμό" που έχει επιβληθεί στον ελληνικό λαό,με αποτέλεσμα τα φιλολαικά και φιλοπατριωτικά του αισθήματα να διοχετεύονται σε διαφορετικούς,συγκεκριμένους χώρους.
Βέβαια,για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να πούμε πως χθες έγιναν εκτενείς αναφορές στην Κατοχή του ΔΝΤ και στα αντιλαικά μέτρα του Γιωργάκη,στην συγκέντρωση της ΧΑ:Αντίθετα,αν τολμήσει κανείς σε εκδήλωση του ΠΑΜΕ να μιλήσει για Εθνικά Θέματα,θα χαρακτηριστεί αμέσως φασίστας και μάλλον θα ξυλοκοπηθεί αγρίως.

Σίγουρα,αν όλοι οι Έλληνες έκαναν μια σύκριση των δύο συγκεντρώσεων,θα διάλεγαν αυτή της ΧΑ:Παρότι και χθες δεν έλειψαν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί,ενώ ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος δήλωσε "αμετανόητος" για την κίνησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών!
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:Μια χαρά Εθνικισμός γίνεται και χωρίς τον συγκεκριμένο χαιρετισμό!Ούτε...φλώρους θα σας πουν,ούτε ανθέλληνες,αν δεν το κάνετε!Υπάρχει πολύς κόσμος,ακόμα και στο Πασοκ και την αριστερά,που πλέον βλέπει θετικά την ΧΑ ως τη μόνη δύναμη να απαλλάξει τη χώρα από τη σαπίλα που κυριαρχεί.

Οι άνθρωποι αυτοί,θέλουν να συμπορευτούν μαζί μας:Αποστρέφονται όμως χειρονομίες που παραπέμπουν σε εκατόμβες νεκρών και δεν πείθονται από τις δικαιολογίες για...αρχαία Ελλάδα και Μεταξά!Δέχονται όμως ευχαρίστως την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,τα συνθήματα για τους πολιτικούς κλπ.

Δεν είναι λιγότερο πατριώτες απ'όσους...υψώνουν τα χέρια τους:Κι εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα,να γιγαντωθεί το λαικό εθνικιστικό κίνημα ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!Ούτε και πρόκειται να κάνει καμιά ιδεολογική παραχώρηση στα πιστεύω του,αν σταματήσει να προκαλεί με συγκεκριμένες χειρονομίες!

Πάμε τώρα στο Λαος:Τα γράψαμε και πριν,αλλά θα το ξαναπούμε.ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Τέρμα τα ψευτοδιλήμματα των τηλεκαραγκιόζηδων περί "οχλοκρατίας" και "κομμουνιστών":Δηλαδή αν σήμερα ο Καρατζαφέρης μάζευε 50 χιλιάδες κόσμο θα σας χάλαγε;

Αφήστε τα τηλεψώνια στο μικρόκοσμό τους:ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
Αφήστε και τους προκλητικούς υπαλλήλους της Βουλής,που βγάζουν πύρινες ανακοινώσεις μιλώντας για "καπηλεία νεκρών" και βρίζοντας ακόμα και γνωστούς Πατριώτες όπως ο Γιάννης Κουριαννίδης:Αποδείχθηκε τελικά,πως ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΑΤΑ και προπαγάνδιζαν την παρουσία των Λάλα,Καλεντερίδη στις εκδηλώσεις τους ως...κράχτες για να μαζέψουν κόσμο!

Γνωρίζουμε αρκετούς που πήγαν και χθες και σήμερα στις συγκεντρώσεις για τα Ίμια:Αυτό δείχνει πού πρέπει να κινηθεί ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος.Μακριά από πολιτικάντηδες,ηγετίσκους της κακιάς ώρας και συνθήματα υποκρισίας για "εθνική κυριαρχία",όταν κάποιοι "πατριώτες" φρόντισαν να την ξεπουλήσουν!
Αφήσαμε επίτηδες τελευταία τη Νέα Δημοκρατία:Πραγματικά,δεν περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ πό αυτήν!Ούτε και από τους μπούληδες της ΟΝΝΕΔ,που παίρνουν άριστα στη διοργάνωση parties σε club και εκδρομών σε Μύκονο και Αράχωβα,αλλά ΜΗΔΕΝ στην πατριωτική δράση!

Με χαρά βέβαια,διαπιστώνουμε πως πολλά μέλη της βρίσκονταν χθες στην πορεία για τα Ίμια:Αποδεικνύεται πως κι εκεί,παρά την ανυπαρξία κεντρικού σχεδιασμού,υπάρχουν πατριώτες!
ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ,ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ:ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ!

Δ.Σ.

Και μερικά σχόλια από την πηγή του άρθρου ,έτσι για καλύτερη ενημέρωσή σας ! :

----------------------------------------------------------------

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ·

KAI ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ" ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘ ΑΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Χ.Α.
"..ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ (ΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΨΗΛΑ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ, ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...."
ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΑΝΤΛΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΞΙΚΗΣ ΕΟΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΗΧΗΣΗΣ, ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΔΙΣΚΟΥ (ΣΒΑΣΤΙΓΚΑΣ, ΑΓΚΥΛΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΓΑΜΜΑΔΙΟΝ, ΤΕΤΡΑΣΚΕΛΙΟΝ Κ.Α.), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ). ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΑΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ....ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΙΑ ΜΑΣ.
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΨΗΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

Loading...

ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ's avatar - Go to profile

ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΕΙΠΑΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ·

ΥΓ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΔΗΛΩΝΑΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΥΡΙΞΗ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ.

dhmhtrhs's avatar

dhmhtrhs ·Πολυ καλο σχολιο φιλε ! Με καλυπτει απολυτα σαν Ελληνα πατριωτη ! Εγω νοιωθω οτι ΝΔ κ ΛΑΟΣ δεν εμ αντιπροσωπεουν πληρως , αλλα και απο την αλλη η ΧΑ με κανει να την αποστρεφομαι λογω ναζιστικων χαιρετισμων και σια , παρολο που συμφωνω σε εθνικα θεματα !

 

ΝΕ.Ο.Σ's avatar

ΝΕ.Ο.Σ ·

Το προβλημα κατ ' εμε ειναι οτι εμεις το πατριωτικου χωρου , δεν εχουμε ενα κομμα με το οποιο μπορουμε να συμπορευτουμε και ειμαστε διασπαρτοι ! Ενα κομμα σαν το ΛΑΟΣ και καποιες θεσεις του πηγε να μας συσπειρωσει αλλα στην πορεια τα εκανε μουσκεμα ! Ενας νεος πολιτικος φορεας ισως ειναι η λυση.

's avatar - Go to profile

Βασιλης ·

συγνωμη αλλα δεν γουσταρω τα κοματα!!

ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ(ΕΕΕ)'s avatar

ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ(ΕΕΕ) ·

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ(ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ)
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ανώνυμος's avatar

Ανώνυμος ·

το δικό μου σχόλιο είναι ότι στην κατάσταση αυτή που είστε μερικοί από εσάς βρέθηκε και ο Ιούδας. Πριν θυμώσετε δώστε μου μισό λεπτό. Η αγωνία για το έθνος του ήταν τόσο μεγάλη που όταν κατάλαβε ότι ο Ιησούς δεν θα τους απελευθέρωνε από τους Ρωμαίους, είπε τουλάχιστον να βγάλει κάνα χρήμα! Το ξέρω ότι σας πονάω, και δεν το θέλω. Είμαι ακομμάτιστος και πληγωμένος για την κατάντια της πατρίδας μου! Όμως φτάσαμε ως εδώ λόγω της ηθικής χαλάρωσης και της αποστασίας μας από την αλήθεια του Ευαγγελίου! Αλλά πιστεύω ότι δεν φταίνε οι άλλοι αλλά εμείς οι Έλληνες που αφήσαμε τον αληθινό Θεό και προσκηνύσαμε τους ψεύτικους Θεούς, το χρήμα και τη δόξα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μονοπωλούν τις πορείες το ΠΑΜΕ και η Χ.Α. Ναι και εγώ λέω ότι τουλάχιστον η ΧΑ είναι υπέρ της πατρίδος αλλά εγώ ντρέπομαι να είμαι μαζί τους και όσο είναι η ΧΑ δεν θα κατεβώ ποτέ δίπλα σας για ενίσχυση! Ο λαός χρειάζεται κάποιον αληθινό και όχι βαλτό. Για μένα ΧΑ και ΠΑΜΕ είναι η καταστροφή του Έλληνα. Θέλουμε να κατεβούμε σε πορείες αυτές τις δύσκολες ώρες και ντρεπόμαστε γιατί είναι ρεζερβέ! Πιστεύω ότι αυτό δεν είναι τυχαίο! Όλα είναι μελετημένα από την εξουσία και όλοι παίζουν το ρόλο τους καλά. Ακόμα και η Χ.Α.! Ο ρόλος τους ακριβώς αυτός. Οι πορείες να είναι ρεζερβέ! Όποιος το καταλαβαίνει, κέρδος θα είναι...

Κ.Α. 's avatar

Κ.Α. ·

Μήτσο, ανώνυμε και συναφείς σχολιαστές, συγνώμη που θα σας το πω, αλλά αδιαφορούμε πλήρως για τις μικροαστικές ανησυχίες σας και τα ψυχολογικά τραύματα που σας έχει δημιουργήσει η χρόνια έκθεση στην αριστερή προπαγάνδα. Άμα θέλετε κάποιον που να υποχωρεί μπροστά στην αριστερή προπαγάνδα μπορείτε ανέτως να ψηφίσετε Σαμαρά, Καρατζαφέρη ή ακόμα καλύτερα Αλαβάνο (για να είστε στο επίκεντρο της προπαγάνδας). Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν υποχωρούν μπροστά σε τίποτα και ούτε απολογούνται στον κάθε πουθενά, ανύπαρκτο σχολιαστή. Ο δρόμος της υποχώρησης μπροστά στα ψηφαλάκια οδηγεί μοιραία στον πολιτικαντισμό. Εμείς τον αποστρεφόμαστε. Εσείς άμα θέλετε στηρίξτε τον.
Στον τελευταίο ανώνυμο τώρα που λέει: "Ναι και εγώ λέω ότι τουλάχιστον η ΧΑ είναι υπέρ της πατρίδος αλλά εγώ ντρέπομαι να είμαι μαζί τους και όσο είναι η ΧΑ δεν θα κατεβώ ποτέ δίπλα σας για ενίσχυση!"
Απλά ψάχνεις δικαιολογίες για να μην παραδεχθείς ότι είσαι δειλός.

Loading...

 

ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ's avatar - Go to profile

ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Δηλαδη αν δεν χαιρετισεις ναζιστικα θα κανεις "αριστερη προπαγανδα";
Ελεος...

Κ.Α. 's avatar

Κ.Α. ·

Τόσα χρόνια αυτές οι "ανησυχίες" σας σας έχουν οδηγήσει σε κόμματα που μονίμως σας προδίδαν. Οπότε μάλλον δεν είναι το πρόβλημα ο χαιρετισμός ή το οτιδήποτε. Μάλλον το πρόβλημα είσαστε εσείς που σας τραβάνε οι πολιτικάντηδες και όσοι κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους. Εμείς από την μεριά μας δεν κρυβόμαστε, ούτε έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Άμα θέλετε έρχεστε να βοηθήσετε. Αν όχι, καλή καρδιά.

ΣΥΜΕΩΝ's avatar

ΣΥΜΕΩΝ ·

Συμφωνώ με τις σωστές παρατηρήσεις του άρθρου, που νομίζω εκφράζουν όλους τους αφανάτιστους Έλληνες.

Σπυριδούλα's avatar

Σπυριδούλα ·

Κύριε Σωτηρόπουλε, θερμά συγχαρητήρια γιά το σχόλιό σας σε αυτήν την ανάρτηση. Καλύψατε πολύ κόσμο που έτσι ακριβώς αισθάνεται.
Αλλά γιατί δεν αναδεικνύετε το θέμα του Τουρκοπροσκυνημένου Πατριάρχη Βαρθολομαίου, που έδωσε σήμερα Κυριακή την ευλογία του στον άθεο Τσίπρα να ξανακάψει την ΑΘήνα; Μπείτε http://fanarion.blogspot.com/
να ενημερωθείτε

Loading...

 

ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ's avatar - Go to profile

ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ενταξει,μην τρελαθουμε τωρα!Το οτι συναντηθηκε με τον Τσιπρα που πηγε στην Κωνσταντινουπολη δε σημαινει πως του εδωσε ευλογια να ξανακαψει την Αθηνα!

's avatar - Go to profile

Misha ·

Δημήτρη, νομίζω πως δεν έχεις θέση στο ναζιστικό γκρουπούσκουλο με τον εωσφοριστή και ρατσιστή αρχηγό.
Αλοίμονο μας αν οι θαυμαστές του Χίτλερ και του Χίμλερ υπερασπίζονται τον...πατριωτισμό με σβάστικες, αποκρυφιστικούς πυρσούς, και πρακτικές Κου Κλουξ Κλάν

ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ(ΕΕΕ)'s avatar

ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ(ΕΕΕ) ·

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ Μ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ "αποκρυφιστικούς πυρσούς" ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΣΩΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΗΤΑ "ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΨΟΡΑ...","ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ.."

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ's avatar

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ·

ΠΟΣΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ.
Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΘΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ
ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΓΡΟΝ ΠΥΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟ, ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΤΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
"ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ" ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ KAI NA ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΡΑΣΙΑ,ΜΑΡΙΝΗ ΚΛΠ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.
"ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ"

ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ(ΕΕΕ)'s avatar

ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ(ΕΕΕ) ·

ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΧΤΑΡΜΑ,Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ),ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΟΥΤΕ ΩΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ(ΕΕΕ)'s avatar

ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ(ΕΕΕ) ·

ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ(ΦΟΡΑΕΙ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ,ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,ΚΛΠ).

 

ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ(ΕΕΕ)'s avatar

ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ(ΕΕΕ) ·

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ(ΡΑΣΣΙΑΣ,ΜΑΡΙΝΗΣ,ΟΛΥΜΠΙΟΣ)ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΟΥΣ.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr