«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΠΑΜ, στην Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα. Μια κίνηση του Κινήματος, με πολλά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες.

Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626

www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Σε μια κίνηση με πολλά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες, προχώρησε το Πατριωτικό Μέτωπο. Αντιπροσωπεία του Κινήματος, επισκέφθηκε την Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, στη Διπλωματική Αντιπροσωπεία της οποίας ανακοίνωσε την πλήρη υποστήριξη του ΠΑΜ, στον αγώνα του Βενεζουελάνικου Λαού και του ηγέτη του Ούγγο Τσάβες, για εθνική κυριαρχία, δημοκρατία, κοινωνική αλληλεγγύη και δικαιοσύνη.

Σε θερμότατο κλίμα οι δύο πλευρές, αναφέρθηκαν στην ιστορική φιλία που χαρακτηρίζει τους λαούς της Ελλάδας και της Λατινικής Αμερικής, τους παράλληλους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες και φυσικά στον αγώνα που δίνει σήμερα ο Πρόεδρος Τσάβες, κόντρα στο διεθνές σύστημα των τοκογλύφων, των στρατοβιομηχανικών συμπλεγμάτων και των χωροφυλακίστικων μεθόδων τις οποίες επιμένει να χρησιμοποιεί το βορειοαμερικάνικο administration διεθνώς.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Πατριωτικού Μετώπου, ενημέρωσαν τους Διπλωμάτες της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας «για τη στενή τους σχέση με τα κοινωνικά κινήματα της Λατινικής Αμερικής, (όπως αυτά της Βολιβίας, του Ισημερινού, της Αργεντινής, της Βραζιλίας και της Νικαράγουας), από τα οποία ο ελληνικός λαός, παίρνει κουράγιο και θάρρος, στις δύσκολες εποχές που βιώνει». Παράλληλα, ενημέρωσαν τους Διπλωμάτες της Πρεσβείας πως «οι Μπολιβαριανές Δημοκρατίες της Λατινικής Αμερικής, μπορούν να θεωρούν τα νέα γραφεία του Κινήματος στο Σύνταγμα και δικά τους γραφεία» και πως «σε κάθε περίπτωση, το Κίνημα θα είναι στη διάθεσή τους, για οποιαδήποτε συνεργασία σχετιζόμενη με την υπεράσπιση των εθνοχώρων των Δημοκρατιών αλλά και των δικαιωμάτων των Λαών τους».

Στους εκπροσώπους του Κινήματος οι Διπλωμάτες της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας δώρισαν δύο σημαντικότατα βιβλία της Πατρίδας τους, μεταφρασμένα στα ελληνικά. Το ένα αφορά στον μεγάλο Βενεζουελάνο επαναστάτη Φρανσίσκο ντε Μιράντα ο οποίος πήρε μέρος στα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα της εποχής του, λάτρης του αρχαιοελληνικού πνεύματος, και είναι ο πρώτος Αμερικανός που επισκέφθηκε την τουρκοκρατούμενη Ελλάδα του 18ου αιώνα που μοιράσθηκε με τους ραγιάδες, τον πόνο τους αγώνες και την αγωνία τους, για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Το δεύτερο, το Σύνταγμα της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, είναι ένα βιβλίο το οποίο το Πατριωτικό Μέτωπο, ανεπιφύλακτα καλεί όλους τους Έλληνες, ειδήμονες, νομικούς και συνταγματολόγους αλλά και τον απλό λαό να το προμηθευθούν και να το μελετήσουν, για να δούμε όλοι μας, τι μπορεί να ορίζει ως αρχές του ένα Σύνταγμα που σέβεται τους πολίτες της χώρας του. Ένα Σύνταγμα που απαγορεύει τη χρήση χημικών από την Αστυνομία, ορίζει επακριβώς τις έννοιες της διάκρισης εξουσιών, ενώ στο σημαντικότερο άρθρο του, το 130, αναφέρει: «Οι πολίτες της Βενεζουέλας, έχουν καθήκον να τιμούν και να υπερασπίζονται την πατρίδα, τα σύμβολά και τις πολιτιστικές της αξίες, να διαφυλάσσουν και να προστατεύουν την κυριαρχία, την εθνική ταυτότητα, την εδαφική ακεραιότητα, την αυτοδιάθεση και τα συμφέροντα του Έθνους».

Στο πλαίσιο του σε πολλαπλά πεδία αγώνα του το Κίνημα, δηλώνει για μια ακόμη φορά την αποφασιστικότητά του, να συνεχίσει την ανάπτυξη διεθνούς φιλελληνικού δικτύου, να καταθέσει την ολοκληρωμένη πολιτική του πρόταση, τη βασισμένη στους αγώνες των Λαών ανά τον κόσμο, με επιστημονική τεκμηρίωση και συγκρότηση και να ολοκληρώσει την οργανωτική του δομή, έτσι ώστε αυτή να είναι πανέτοιμη με την πρότασή της, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Γιατί «έτσι κι’ αλλιώς, τα όνειρα των ποιητών (Ρήγα Φεραίου, Σιμόν Μπολίβαρ), θα πάρουν εκδίκηση».

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr