«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 5

Στο δρόμο για το Ερζερούμ …

  ..το έβαλαν στα πόδια οι ‘αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων’!

Που χάθηκε η φίλη μας η Αφροδίτη, ο φίλος μας ο Δημητράς, ο μέγιστος Λιθοξόου, το άλλο το καλό το παιδί ο δημοσιογράφος και φίλος του Γιώργου, ο Βαλλιανάτος, ο Ντεντέ ο φωνακλάς, όλοι αυτοί που σηκώνουν τη φωνή τους εδώ και χρόνια για να υπερασπιστούν τις αληθινές και τις ψεύτικες μειονότητες στην Ελλάδα;
Στο δρόμο για το Ερζερούμ κρύφτηκαν όλοι!
Γιατί ο δρόμος για το Ερζερούμ είναι σπαρμένος με δάκρυα και χιλιάδες πτώματα χριστιανών της Ανατολής! Γιατί τα κόκαλα των παππούδων και των γιαγιάδων των προσφύγων, ακόμα περιπλανιόνται άταφα στο παγωμένο χώμα .Οι απεγνωσμένες φωνές των ποντίων γερόντων που ξεψυχούσαν κάτω από τη φασιστική μπότα των Νεότουρκων της καθαρής Τουρκικής φυλής, σβήνουν μπροστά στα χαμόγελα και τις χειραψίες που θα ανταλλάξουν ο πρωθυπουργός (!!!) της Ελλάδας(!!!) Γιώργος Παπανδρέου, με τον Τούρκο πρωθυπουργό  Ερντογκάν!
Η σιωπή των προθύμων είναι δικαιολογημένη.
Οι πρόθυμοι φωνάζουν μόνο όταν τους το ζητήσουν.       
* Όπως ο παρακάτω μάρτυρας κατηγορίας από  το  εδώλιο του δικαστηρίου σε ανύποπτο για τους υπολοίπους  χρόνο ίσως και για τον ίδιο :  
“Οι πασάδες που διέπραξαν απερίγραπτα εγκλήματα ,τέτοια που δεν μπορεί να συλλάβει η φαντασία του ανθρώπου και έφεραν τη χώρα σε αυτή την κατάντια , τώρα υποδαυλίζουν ταραχές για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους και μόνο συμφέροντα.Εγκαθίδρυσαν ένα  τυραννικό καθεστώς ,οργάνωσαν εκτοπίσεις και σφαγές , έκαψαν βρέφη που ακόμη θήλαζαν με πετρέλαιο , βίασαν γυναίκες και μικρά κορίτσια μπροστά στα μάτια των γονιών τους .Εξόρισαν γυναικόπαιδα σε άθλια κατάσταση μέχρι τη Μοσούλη προβαίνοντας σε κάθε είδους ωμότητες ,επιβίβασαν σε πλοία χιλιάδες αθώους και τους πέταξαν στη θάλασσα .Ανακοίνωναν με τελάληδες ότι οι πιστοί στην Οθωμανική Αυτοκρατορία χριστιανοί οφείλουν να παραιτηθούν από την θρησκεία τους και να αποδεχθούν το Ισλάμ . Επέβαλαν σε γέροντες να βαδίζουν μήνες ολόκληρους νηστικοί και τους εξανάγκαζαν σε διαρκή καταναγκαστική εργασία . Οδήγησαν γυναίκες σε οίκους ανοχής που λειτουργούσαν κάτω από ανυπόφορες συνθήκες .
Αυτά είναι γεγονότα που δεν έχουν προηγούμενο στην Ιστορία οποιουδήποτε λαού .”
Είπε τότε !  Το 1918 μπροστά στην έδρα του Οθωμανικού Δικαστηρίου ο  Κεμάλ  Ατατούρκ … Ο πατέρας του του Έθνους των Νεοτούρκων. Τότε φυσικά οι εν δυνάμει ένοχοι ήταν οι εκπρόσωποι (πασάδες ) της παραπαίουσας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.Έπρεπε  “πάση  θυσία” να καταδικασθούν και να φορτωθούν αυτοί και ο Σουλτάνος τα διαχρονικά εγκλήματα των Μαμελούκων που δεν είχαν στιγμή σταματήσει ,υπό την σκέπη του “Πατέρα” τους.Πράγμα  που το κατάφερε και αφού είχαν ξηλωθεί οι πασάδες της Αυτοκρατορίας ,τέσσερα χρόνια αργότερα έχοντας το γενικό πρόσταγμα στους Νεότουρκους ,έβαλε τους Τσέτες να κάνουν ακριβώς τα ίδια και χειρότερα σε όλη την έκταση της Μικράς Ασίας. Με κορύφωση τους στις  14 Σεπτεμβρίου του 1922
Αφιερωμένο εξαιρετικά το παρακάτω βίντεο στις χιλιάδες αδικοχαμένες ψυχούλες των γυναικοπαίδων και των γερόντων που τα ιερά οστά τους κείτονται διάσπαρτα στο δρόμο για το Ερζερούμ :*     
   Όπως είδατε ,διαλέγουν επιλεκτικά τα γεγονότα της ιστορίας και τα ερμηνεύουν όπως θέλουν.
Έτσι ότι στρέφεται κατά της Ελλάδας και κατά της Ορθοδοξίας, γίνεται σημαία της επανάστασης γι αυτούς!
Ότι προσβάλει και θίγει την Ελλάδα, το προβάλλουν!
Οτιδήποτε ελληνικό το προσπερνούν κατηγορώντας το. Οτιδήποτε ξενόφερτο το υμνούν!
Αυτά τα περιμέναμε από αυτούς. Τι κάνουν όμως οι οργανώσεις των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ της Ελλάδας; Γιατί κοιμούνται ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ;
Στο Ερζερούμ πηγαίνει ο Παπανδρέου! Στον τόπο της θυσίας χιλιάδων προγόνων μας!
Θα τον αφήσουμε έτσι;
Χωρίς να ζητήσει ούτε ενός λεπτού σιγή; Χωρίς να ζητήσει ούτε ένα λουλούδι να αφήσει στον τόπο του μαρτυρίου;
Θα προσπεράσει κι αυτός τις φωνές των αθώων γερόντων, όπως θα κάνουν και οι απόγονοι του σφαγέα μας;
Θα υποστούμε  κι αυτήν την ύβρη, όπως και τότε που πήγε και κατέθεσε στεφάνι στο μαυσωλείο του Κεμάλ;
Το αίμα και η κατάρα των σφαγμένων παιδιών, των βιασμένων γιαγιάδων και των βασανισμένων προγόνων μας, θα στάζει αιώνια στα κεφάλια ΟΛΩΝ!
Έγραψε ο Αναστάσιος Καζαντζίδης  πριν 2 μέρες για το Ταχάλια  
* Δικό μας εμβόλιμο σχόλιο και κείμενο με κόκκινα γράμματα  περιέχον  απομαγνητοφωνημένη   κατάθεση του Κεμαλ Αττατουρκ σε Οθωμανικό Δικαστήριο το 1918 .

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr