«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 7

Καλύτερα “αμόρφωτος” και Καραϊσκάκης παρά μορφωμένος και νενέκος…


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ τα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας αισθανόμαστε, εκτός από έκπληξη, και μια απέραντη λύπη, η οποία μετατρέπεται σε εθνική και πνευματική φτώχεια. Διότι άλλο πράγμα είναι να καταρρέει η οικονομία μιας χώρας και -εμμέσως πλην σαφώς- να πτωχεύει ο λαός της κι άλλο πράγμα να ισοπεδώνονται ιστορικά γεγονότα, πατριωτικές πράξεις ανδρείας του ένδοξου παρελθόντος, ακόμα κι αυτή η εθνική συνείδηση των Ελλήνων πολιτών χάρη στην οποία προέκυψαν σθεναροί αγώνες ώστε τούτος ο τόπος να υπάρχει μέχρι σήμερα, ενδεχομένως ως απολιθωμένο μνημείο, ωστόσο κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.
ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΘΗΚΟΝ των εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού λαού ήταν να προασπίζουν τα συμφέροντά του και να ενεργούν με συγκεκριμένους τρόπους και συγκεκριμένες μεθόδους ώστε εκτός από το κοινό όφελος να θωρακίζεται η πατρίδα και να προβάλλονται με κάθε μέσο η λαμπρή Ιστορία και ο πολιτισμός της.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η συγκεκριμένη, αυτονόητη αλλά συνταγματική αποστολή έχει ξεχαστεί σήμερα από αρκετούς πολιτικούς της χώρας μας.
Και το χειρότερο: κάποιοι απ’ …αυτούς, εκτός του ότι δεν πράττουν τα δέοντα, με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους διασύρουν τις αξίες του λαού μας, υποβαθμίζουν την Ιστορία του και αμφισβητούν ακόμα και την καταγωγή του.
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΠΑΣΟΚ κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σ’ ένα απ’ τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του πολιτισμένου κόσμου, αυτό της Οξφόρδης, φρόντισε να υπαινιχθεί ότι οι σύγχρονοι Ελληνες δεν έχουν καμία συγγένεια με τους αρχαίους Ελληνες, υποβάθμισε τους ηρωικούς επαναστάτες του 1821 και χαρακτήρισε «φασίστες» εκείνους που διαδηλώνουν -έστω και με δυναμισμό- ενάντια στις αυταρχικές και τυραννικές κυβερνητικές αποφάσεις που οδηγούν τη χώρα μας αρκετές δεκαετίες πίσω, σε μια εποχή κατά την οποία η Ελλάδα προσπαθούσε να επουλώσει τις πληγές της και να ανασυνταχθεί από την ολέθρια γερμανική Κατοχή.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, όταν μέλη της σημερινής κυβέρνησης, όπως ο αντιπρόεδρός της, δυσφημούν τη χώρα και τους πολίτες της με τέτοια επιμονή, κάθε ελπίδα για το μέλλον καταρρέει αφού όσοι την επιβουλεύονται και την κατηγορούν έχουν ανά χείρας ένα ισχυρό άλλοθι, επικυρωμένο μάλιστα με ελληνική, κυβερνητική συναίνεση. (http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=17127&catid=7)  Του  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡ. ΑΝΤΩΝΑΚΗ
Πηγή    :    Έχω μάτια και βλέπω !

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr