«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 7

Αγαπητοί “Barman”!

barman Αισθανόμαστε  μεγάλη  πολύ *χαρά  όταν μπορούμε να φιλοξενούμε κείμενα όπως αυτό :

Απευθύνομαι στους barmen της ζωής μας, τους ανθρώπους εκείνους που έχουν αποφασίσει πως κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα θα πρέπει να περνάει από τις μπάρες τους.


Barman-εργολάβε:
Προφανώς σου είπανε πως έχουμε ελεύθερη οικονομία κι εσύ κατάλαβες πως μπορείς να γίνεις το λιοντάρι της ζούγκλας, επειδή απλώς …μπορείς. Ξέρουμε πως τα “φιλέτα” τα είχες βάλει στο μάτι από παλιά, γι αυτό και λάδωνες τους αρμόδιους καραγκιόζηδες της εκάστοτε κυβέρνησης για να σου δώσουν τις “δουλίτσες”. Ξέρουμε επίσης όταν σου δώσανε το όκευ δεν έβαλες φράγκο από την τσέπη σου για τις λεγόμενες “παραχωρήσεις” αφού με εγγύηση του δημοσίου – δηλαδή – δική μας, σε χρηματοδότησαν οι τράπεζες για να τις αποπληρώσεις μετά από τα διόδια. Εργολάβε μου καλέ, έτσι γίνομαι κι εγώ εργολάβος…
Barman-εργολάβε μου οι δρόμοι που διάλεξες να “φτιάξεις” και να μας χρεώσεις υπήρχαν στην πλειοψηφία τους από το -50... Και κάνεις την πάπια όταν δεν καταλαβαίνεις πως ο δρόμος δεν είναι η άσφαλτος. Αν θέλεις να φτιάξεις δικό σου δρόμο, να πας να αγοράσεις όλα τα οικόπεδα από Κήπους εώς Αθήνα, τρύπα βουνά, κάνε γέφυρες, και βάλε διόδια ανά πεντακόσια μέτρα με είκοσι ευρώ το κεφάλι. Αυτοί οι δρόμοι που διάλεξες να “φτιάξεις” έχουν ιδιοκτήτη και δεν είναι άλλος από εμάς.
Barman-πολιτικάντη:
Σε στείλαμε στη Βουλή των Ελλήνων κι εσύ νομίζεις πως είναι η Βουλή των εργολάβων. Καταλαβαίνουμε πως τόσα χρόνια συναλλασσόμενος με το κεφάλαιο και αγοράζοντας “ψηφαλάκια” πίστεψες πως τα πρόβατα είναι καλά μαντρωμένα στο παχνί. Γι αυτό και το θράσος σου απέναντί μας είναι ανάλογο του τρόμου σου μήπως σε πετύχουμε σε κάνα στενό να σου εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Είμαστε σίγουροι πως το κωλόχαρτο που χρησιμοποιείται στη Βουλή είναι ειδική παραγγελία με τυπωμένα άρθρα του Συντάγματος των Ελλήνων όπως το Άρθρο 5 που αφορά την ελευθερία στη διακίνηση στην επικράτεια.
Τα τέλη κυκλοφορίας, οι φόροι στη βενζίνη, τα τέλη σταθμεύσεως τι είναι; Δεν είναι χρήμα; Που στα σκατά τα δίνετε; Επειδή εμείς σας τα δίνουμε για να φτιάξετε δρόμους. Υποχρέωση του κράτους είναι να παρέχει στον πολίτη υποδομές μετακίνησης κι όχι των εργολάβων. Γι αυτό φορολογούμαστε όχι για να σας πληρώνουμε αμάξι, γραφειάκι έξτρα, κινητό κι ένα σκασμό κούτρα παροχές για να ‘στε “ωραίοι”. Με την ευκαιρία όσο υπάρχει κομμωτήριο στη Βουλή είστε όλοι σας ντιντήδες
Το γελοιοδέστερο επιχείρημα που άκουσα από στόμα υπουργού είναι πως “γιατί να πληρώνει η γριά στην Κάσσο ένα δρόμο που δεν χρησιμοποιεί”. Μιλάμε πως τέτοιες διάνοιες έχουμε για υπουργούς! Μιλάνε για την Ελλάδα λες και πρόκειται για σύνολο από Καντόνια!!! Τότε ρε Ρέπα γιατί να πληρώνει ο Ηπειρώτης τις επιδοτήσεις στις άγονες γραμμές σε πλοία κι αεροπλάνα; Αυτά τα κολπάκια με την καλλιέργεια διχόνοιας ανάμεσα στους Έλληνες να τα ξεχάσετε, η χώρα είναι αυτή με τα καλά και τα κακά της αν δεν σας αρέσει να πάτε να πολιτευτείτε στην Ανταρκτική (σας επιδοτούμε και τη μετάβαση 100%).

Barman-παπαγάλε:
Βλέπεις δε σε αποκαλούμε δημοσιογράφο επειδή εσύ επέλεξες να είσαι “σχολιαστής”. Δεν έχεις καμιά σχέση με την “είδηση”,  όπως ούτε κι αυτή μαζί σου. Καταλαβαίνουμε τη θέση σου όπως και το ποσό σου στο πέι-ρόλ. Σε ακούσαμε το πρωί να ψιτακίζεις τις θέσεις των αφεντικών σου καθώς οι ίδιοι είναι οι Barman-εργολάβοι. Τα κανάλια που σας ταϊζουν δεν ειναι επιχειρήσεις μανάρια μου. Μοχλοί είναι για να τσιμπάνε τα εργάκια. Ακούσαμε έναν από εσάς να λέει ότι όποιος δεν θέλει να πληρώσει διόδια να πάει από τον παράδρομο και – καμάρι μου – να στο πούμε απλά: Δεν θα γυρίσουμε τη χώρα στο -30 επειδή τ’ αφεντικά σου θέλουν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.  Δεν είναι η χώρα επιχείρηση, δεν είμαστε πελάτες τους. Δεν πωλούνται τα πάντα, ούτε παραχωρούνται για τριάντα και πενήντα χρόνια. Με την ευκαιρία να σου θυμίσουμε πως οι συχνότητες που χρησιμοποιείς για να μας “τη λές” είναι επίσης του Ελληνικού λαού που τις καταχρώνται τ’ αφεντικά σου.
Ξέρεις μανάρι μου πόσο πάει η ταρίφα Θεσσαλονίκη-Αθήνα ή νομίζεις πως πρόκειται για τραγούδι του Καζαντζίδη; Όταν ένα “χιλιάρι” θέλει 55 έουρος για απλή αμόλυβδη κι άλλα 25 για τις μπάρες δεν σου σηκώνεται η τρίχα; Όταν θες τέσσερα μεροκάματα για να πας και νά ‘ρθεις ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (με χιλιάρι κι 100 χαω, ξαναλέω) σου φαίνεται οκ;
Γι αυτό όταν σας βάζουν “πρώτη μουρη” στο γυαλί κοιτάξτε να μαζεύετε τη γλώσσα σας όταν βρίζετε τους πολίτες που αντιστέκονται στους κατοχητζήδες. Σεμνά και ταπεινά λοιπόν.

Barman-barman:
Συγνώμη που χρησιμοποίησα τον επαγγελματικό σου τίτλο, αλλά σου τρώνε τη δουλειά αυτοί που γεμίσανε μπάρες στην Ελλάδα μας. Μπάρες στους δρόμους, στα Νοσοκομεία, σε λίγο στα σχολεία, το νερό, τον αέρα… Να σαι σίγουρος όμως πως δεν θα τους περάσει, ήδη τις μπάρες τους τις έχουμε αλείψει με λιπαντικό βαθειάς διείσδυσης και τους περιμένουμε στη γωνία. Μετά το σεξ θα τους στείλουμε σε σένα για τα ξύδια. Καλές δουλειές λοιπόν!

* O JZ κάνει το πρώτο χτύπημα για τη νέα χρονιά, αφού περίμενε να “φωτιστεί”!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr