«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Ιανουαρίου 16

Παντού περικοπές , όχι ψαλίδι , αυτό είναι …..

ΣΦΑΓΕΙΟ

“ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011”

Μεγαλώνει το άγχος για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά το αίτημα των διοικήσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για δραστική μείωση μέχρι και 50% του αριθμού των εισακτέων για τις φετινές Πανελλήνιες.
Στόχος είναι να ανασάνουν τα Ιδρύματα από την πληθώρα μεταγραφών που δέχονται κάθε χρόνο και να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Το Υπουργείο Παιδείας φαίνεται ότι συμμερίζεται τη δεινή κατάσταση των Ιδρυμάτων στην οποία εν μέρει έχουν περιέλθει και λόγω της μείωσης της κρατικής χρηματοδότησης.
Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Παιδείας έστειλε έγγραφο προς τα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας ζητώντας από τις διοικήσεις τους να στείλουν τεκμηριωμένες προτάσεις σχετικά με τον αριθμό των εισακτέων σε αυτά μέχρι το τέλος του μήνα.
Τα νέα δεν είναι ευχάριστα ούτε γι’ αυτούς που αποσκοπούν σε υποτροφίες. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) στο πλαίσιο των μέτρων λιτότητας και σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε ότι δεν θα χορηγήσει φέτος υποτροφίες για προγράμματα διδακτορικής και μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την διευθύντρια Υποτροφιών του ΙΚΥ, Ιωάννα Αδαμαντιάδου παρά το μεγάλο ενδιαφέρον των υποψηφίων που σημειώνεται κάθε χρόνο, η εισήγηση για 50 θέσεις για μεταδιδακτορική έρευνα δεν θα ανακοινωθεί φέτος.
Πέρσι προκηρύχθηκαν 80 θέσεις υποτροφιών για μεταδιδακτορική έρευνα στην Ελλάδα, το 2009 – 2010 50, ενώ τα ακαδημαϊκά έτη 2008 – 2009 και 2007 – 2008 οι θέσεις ανήλθαν σε 65 για κάθε χρονιά.

Ελπίδα Οικονομίδου

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr