«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28

Κατάληψη της νομικής: Η ελληνική κοινωνία, δεν «τσίμπησε» στην προβοκάτσια των νεοταξιτών, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών σοροχρηματοδοτούμενων «ΜΚΟ-δημοκρατικών δυνάμεων».

Στο κενό έπεσε η προβοκάτσια που έστησε το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» τύπου χρηματοδοτούμενων από τον μισέλληνα Σόρος, ΜΚΟ.

Ο ελληνικός λαός και ειδικότερα οι συνήθως εμπλεκόμενες σε αιματηρές ορισμένες φορές συγκρούσεις οργανώσεις (αντιεξουσιαστές-εθνικιστές), έδειξαν μια εντυπωσιακή ωριμότητα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), στην πάρα πολύ «ιδιόμορφη» και άκρως επικίνδυνη επιλογή των νεοταξιτών που κυβερνούν τον τόπο.

Ο στόχος να χρησιμοποιηθούν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ειδικά της Αθήνας, ως 5η φάλαγγα, στην καρδιά της πρωτεύουσας, έτσι ώστε να στηθεί το «άλλοθι» της επέμβασης για «ανθρωπιστικούς λόγους», κόντρα στους υποτιθέμενους «ρατσιστές και ξενοφοβικούς» Έλληνες, δεν πέτυχε, σε αυτήν τουλάχιστον την φάση και σε αυτό το crash test.

Τα σενάρια που επιμελώς καλλιεργούν τον τελευταίο καιρό, εθνικά αλλά και διεθνή κέντρα, (βλέπε ηλεκτρονική, αγγλόφωνη έκδοση της ρωσικής Πράβδα, ίδρυμα STATFOR κλπ), «περί εξέγερσης των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων της Αθήνας, σε αγαστή συνεργασία με σκοτεινά χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ», δεν επιβεβαιώθηκαν, σε αυτήν τουλάχιστον την «πρόβα τζενεράλε» των νεοταξιτών, με την  κατάληψη της Νομικής.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένο από την μέχρι τώρα εξέλιξη, δεδομένου ότι από την πρώτη στιγμή της κατάληψης της Νομικής, κάλεσε τον ελληνικό λαό, όλων των ιδεολογικοπολιτικών αποκλίσεων, να μην «τσιμπήσει» στην προβοκάτσια. Υπενθυμίζοντας παράλληλα προς κάθε κατεύθυνση και για μια ακόμη φορά τον αγώνα του Αργεντίνικου λαού, για την απαλλαγή του από τους διεθνείς τοκογλύφους και τα κοράκια του ΔΝΤ. Ο οποίος αγώνας, μόνον όταν μπήκε στην τελική του ευθεία, όπου όλος ο λαός, από όλο το ιδεολογικοπολιτικό φάσμα, ενώθηκε και πέρασε στην σαφή αντίστασή του στις αθλιότητες της συμμαχίας των σοσιαλιστών-νεοπερονιστών-δεξιών, της χώρας, είδε τα πράγματα να αλλάζουν προς όφελος της Πατρίδας και της κοινωνικής τους συνοχής.

Τα παθήματα του αργεντίνικου λαού, ας γίνουν μαθήματα. Και ας αντιληφθούμε επιτέλους πως, μόνον όταν πάρουμε, εμείς ο λαός την υπόθεσή μας στα χέρια μας, θα δούμε «θεού πρόσωπο». Με σημαία μας μόνο την ελληνική σημαία και με τη σκέψη μας προσηλωμένη και στους άλλους λαούς ανά την υφήλιο, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για κοινωνία αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας. Ας διδαχθούμε από το Πατριωτικό Κίνημα της Αργεντινής λοιπόν και ας απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από τους παλιανθρώπους που μας κατάκλεψαν στο χρηματιστήριο, γκριζάρισαν τον εθνικό μας χώρο και συνεχίζουν μέχρι σήμερα ακάθεκτοι την καταστροφή του κοινωνικού ιστού, της εθνικής και προσωπικής μας αξιοπρέπειας.

Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652        pametopo@gmail.com       www.pamet.gr  

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr