«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28

5η Συνάντηση Επιτροπής Θεσσαλονίκης

5η Συνάντηση Επιτροπής Θεσσαλονίκης

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 17:00

Προξένου Κορομηλά 51 – Ημιόροφος


17:00 – 17:30

Ανακοίνωση θεμάτων –Ορισμός Συντονιστών.

17:30 – 18:30

Οργάνωση ομιλίας του Μίκη στις 27 Φεβρουαρίου

· Έκδοση απλού φυλλαδίου «Ο Μίκης στις 27 στην Θεσσαλονίκη»

· Εισήγηση ομάδας διεύρυνσης για την οργάνωση της προώθησης της ομιλίας του Μίκη

· Ορισμός –διεύρυνση της ομάδας οργάνωσης για την ομιλία του Μίκη

· Άλλες προτάσεις –εισηγήσεις από το σώμα για την οργάνωση της ομιλίας

18:30-19:30

Συζήτηση για την αυτοοργάνωση της Σπίθας Θεσσαλονίκης

· Αρχές οργάνωσης

o Αποδοχή της ιδρυτικής Διακύρηξης της 1ης Δεκεμβρίου 2010.

o Αρχή της ανακλητότητας.

o Ανώτατο όργανο η ολομέλεια.

o Δυνατότητα αναστολής ψηφοφορίας από την ολομέλεια.

o Οι συνελεύσεις είναι ανοιχτές, δεν υπάρχουν μέλη.

· Συζήτηση επί των ειδικών προτάσεων οργάνωση.

19:30-20:30

Γενική Συζήτηση

Πρόξενου Κορομηλά 51
Θεσσαλονίκη 54622, Ελλάδα

Εμφάνιση στους Χάρτες Google

Χάρτες Google

Έπειτα από ζυμώσεις που έγιναν στην ομάδα συντονισμού με αφορμή τα παράπονα που είχαν εκφραστεί από μέλη για την προβληματική διαδικασία της συνέλευσης, τέθηκαν κάποιες προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής της συζήτησης, οι οποίες θα τεθούν σε ψηφοφορία στη συνέλευση του Σαββάτου. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φίλους και υποστηρικτές της Σπίθας να προσέλθουν και να συμμετάσχουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση ενός υποδειγματικού μοντέλου άμεσης δημοκρατίας που θα αναδεικνύει και προάγει με τον καλύτερο τρόπο τις απόψεις όλων των ενεργών πολιτών.
Επίσης είναι σημαντική η ενεργή συμμετοχή όλων στις ομάδες-επιτροπές που συζητούν και δραστηριοποιούνται σε τρέχοντα θέματα, ανάλογα με τις γνώσεις, εμπειρία και διάθεση του καθένα. Αυτές σήμερα είναι:

  • Ομάδα Συντονισμού
  • Ομάδα ΜΜΕ
  • Ομάδα Διεύρυνσης
  • Ομάδα Νομικών Μνημονίου
  • Ομάδα Παιδείας
  • Ομάδα Γεωργίας
--
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΠΙΘΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
email         spitha.thessaloniki@gmail.com
 blog           
 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr